GÖKSEL'DEN BAKANA BÜYÜK SAYGISIZLIK

GÖKSEL'DEN BAKANA BÜYÜK SAYGISIZLIK
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın AK Parti Samsun İl Başkanlığı ziyaretinde, Eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın resminin arkada bulunması büyük ayıp olarak nitelendirildi.

 KASIT VAR MI?
Kabine değişikliği ile Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinden alınan Akif Çağatay Kılıç'ın yerine gelen Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak'ın AK Parti Samsun İl Başkanlığı ziyaretinde fotoğraf krizi yaşandı. Eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın resminin makam masasının hemen yanında yer alması yeni Bakan Bak'a büyük bir saygısızlık olarak nitelendirilirken, 'Bu olay kasıtlı mı yapıldı?' sorusunu akıllara getirdi. Samsun gibi büyük bir şehirde, üstelik yeni bakan atanmışken, yapılan nezaketsiz tutum Bakan Bak'ın da gözünden kaçmadı. 

BU SAYGISIZLIK NEDEN YAPILDI?
Kabine değişikliği yapıldığı anda eski Bakan Akif Çağatay Kılıç'ın yeniden Bakan olacağına kesin gözüyle bakan AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel'in Kılıç'ı listede göremeyince büyük bir şok yaşaması gözlerden kaçmazken, Göksel'Kılıç yaptığı hizmetlerle gönüllerde taht kurdu. Sayın Bakanımız spor anlamında gerek Samsun'da gerekse tüm Türkiye'de büyük işlere imza attı. Samsun olimpiyat şehri oldu.' diyerek olayı toparladı.

DEMİRCAN'IN YÜZÜNE BAKMAMIŞTI
İl başkanlığı seçimleri öncesinde kendisini destekleyen tek isim olarak Bakanın yanından ayrılmayan sürekli olarak programlara Kılıç'la katılarak diğer Samsun milletvekillerine adeta sırtını dönen Kılıç'ın şimdiler de yeni Bakan Ahmet Demircan'la ilgili sevgi sözcükleri de ciddiye alınmazken, Bir de yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a, Göksel'in odasında yapılan bu saygısızlık bardağı taşıran son damla oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum