DEMİRTAŞ "GERİ DÖNÜŞÜME OLAN DİKKATİ" GÖKHAN TEPE İLE ÇEKECEK

DEMİRTAŞ "GERİ DÖNÜŞÜME  OLAN DİKKATİ"  GÖKHAN TEPE İLE ÇEKECEK
İlkadım Belediyesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında organize ettiği konser programında ünlü pop müziği sanatçısı Gökhan Tepe'yi sevenleri ile buluşturacak.

HALKA ÇEVRE BİLİNCİNİN YERLEŞTİRİLMESİ
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında halka çevre bilincinin yerleştirilmesi, geri dönüşüm çalışmaları ile çöpünüz altın olacak projesine dikkatlerini etmek amacıyla Çevrem Atık Yönetimi katkılarıyla "Ambalajı Getir, Konsere Katılmaya Hak Kazan " sloganıyla organize edilen konser programı bu akşam saat 19:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

AMBALAJ GETİR KONSERE KATILMAYA HAK KAZAN
Vatandaşları geri dönüşüm alışkanlığı kazandırmak ve bu alışkanlığı toplum geneline yaymak amacıyla "Ambalajı Getir, Konsere Katılmaya Hak Kazan " sloganı ile ünlü pop müziği sanatçısı Gökhan Tepe'yi Samsunlularla buluşturacaklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necatin Demirtaş, Geri dönüşüme hassasiyetle yaklaşan bir yönetim anlaşıyı ile hizmet verdiklerini belirterek, " Türkiye'de ilk olarak başlattığımız Çöpünüz Altın Olacak projesi kapsamında vatandaşlarımızı geri dönüşüm sistemine entegre ettik. Her ay 30 çeyrek altın vererek vatandaşlarımızın geri dönüştürülebilir malzemeleri kaynağında ayrıştırma alışkanlığı kazandırdık. Bu alışkanlığı ilköğretim çağında eğitim gören öğrencilerimize anlatarak yaygınlaştırıyoruz. Bu manada bu geri dönüşüm sistemini daha geniş kitlelere anlatmak ve duyarlılıklarını arttırmak amacıyla bir konser programı tertipledik. Konser alanına gelecek olan Samsunlular üzerinde geri dönüşüm logosu olan herhangi bir ürün ambalajı ile konsere katılabilecekler. Bunu yapmamızdaki muradımız, geri dönüşülebilir malzemelerin neler olduğunu vatandaşımıza anlatmak ve dikkatini çekmektir. " dedi.

Bekir DURAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum