Talip Öztürk Samsun’daki ziyaretlerine devam ediyor

Talip Öztürk Samsun’daki ziyaretlerine devam ediyor
Samsun ilimizin Ak Parti miletvekili aday adayı Talip Öztürk Samsun da kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Öztürk, Samsun’un Ticari ve Ekonomik gelişimleri ile alakalı bilgi almak için Ticaret Odası başkanı Zeki Murzioğlu ile görüştü.

Ticaret Odası başkanı Zeki Murzİoğlu. Şuanda Türkiye de yaşanan siyasi ve terör olaylarından dolayı Türkiye genelinde bir gerileme olduğuna değindi ve sözlerine şöyle devam etti.

“Bu yaşadıklarımız insanların duygusalken galyana gelmesiyle gerçekleşen olaylar. Bu tarz olaylardan oyunlardan uzak durmamız gerekiyor. Biz demokratik bir ülkeyiz demokrasinin gereği sandığa gittik sandıktan hiç bir parti iktidar olarak çıkmadı. 6 aylık bir zaman süresince koalisyon kurulamadı ve tekrar seçim sürecine girdik.  Aslında olması gereken bu değildi . Önemli olan bir ortak nokta buluşup o şekilde yol almaktı. Hepimiz biraz duygusal düşünüp hareket ediyoruz bu bize hem maddi hem de manevi zarar olarak geri dönüyor. Biz sanayici iş adamlarının en büyük sıkıntısı budur. Biz ithalatımız büyük cari açığımız büyük borçlanmamız da dolar olarak yaparız ama bu parayı öderken TL olarak toplayıp öderiz. Topladığımız para dolara çevirerek ödediğimiz için hergün para kaybediyoruz.  Bunu iş adamı olarak Talip beyde en iyi anlayacak isimlerden”dedi.

Ticaret Odası Başkanı Zeki Murzİoğlu’nu dikkatle dinleyen AK Parti miletvekili aday adayı Talip Öztürk  terör anlamında Türkiye’nin şuanki durumunun hiç iç açıcı olmadığını  söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti. “Bizler burada birşeyler yapmaya çalışıyoruz AK Parti den aday adayı olarak memleketimiz Samsun ‘a geldik ve memleketime nasıl daha verimli bir evlat olabilirim neler yapabilirim bunların araştırmasını  ve çalışmalarını yapıyoruz. İstanbul’dan da aday olabilirdim fakat kendi doğduğumuz yerde daha çok verimli olabileceğimi düşündüm , memleket özlemide bir etken tabi hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşallah” dedikten sonra ortalama 2 saatlik görüşmeden sonra Ticaret Odası başkanının yanından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.