OYUN GRUBU VE SPOR EKİPMANLARI SATIN ALINACAKTIR

ÇARŞAMBA BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ

Çocuk Oyun Grubu ve Açık Hava Spor Ekipmanları Mal Alım İşi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN:2023/450941
1-İdarenin
a) Adı:ÇARŞAMBA BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ
b) Adresi:Orta Mahalle Cumhuriyet Meydanı 13 55500 ÇARŞAMBA/SAMSUN
c) Telefon ve faks numarası:3628334685 - 3628334687
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası:https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı:Çocuk Oyun Grubu ve Açık Hava Spor Ekipmanları Mal Alım İşi
b) Niteliği, türü ve miktarı:12 kalem Çocuk Oyun Grubu, 4 kalem Açık Alan Fitness Ekipmanları, 3 kalem Uyarı Panosu ve zemin kaplamasından oluşan toplam 20 kalem oyun grubu ve açık hava spor ekipmanları mal alımı işidir.
Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
c) Yapılacağı/teslim edileceği yer:Samsun ili Çarşamba ilçesi Hamam Sokakta yer alan alanda montaj yapılacaktır.
ç) Süresi/teslim tarihi:Sözleşme imzalandıktan sonra işe başlama tarihinden itibaren 60 (altmış) takvim günü içinde ihale konusu ürünler montajlı olarak istenmiş ise idarenin göstereceği yerlere montajı yapılmış olacaktır.
d) İşe başlama tarihi:sözleşme imzalanmasına müteakip 15 gün içerisinde işe başlanacaktır.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati:29.05.2023 - 10:30
b) İhale komisyonunun toplantı yeri (e-tekliflerin açılacağı adres):Çarşamba Belediyesi 2.Kat Toplantı Salonu Orta Mahalle Cumhuriyet Meydanı No:13 Çarşamba/SAMSUN

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:
4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.
4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren bilgiler;
4.1.2.1. Tüzel kişilerde; isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler idarece EKAP’tan alınır.
4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.
4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.
4.1.5. İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.
4.1.6. Tüzel kişi tarafından iş deneyimini göstermek üzere sunulan belgenin, tüzel kişiliğin yarısından fazla hissesine sahip ortağına ait olması halinde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği veya yeminli mali müşavir ya da serbest muhasebeci mali müşavir veya noter tarafından ilk ilan tarihinden sonra düzenlenen ve düzenlendiği tarihten geriye doğru son bir yıldır kesintisiz olarak bu şartın korunduğunu gösteren belgeye ilişkin bilgiler,

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.
4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:
4.3.1. İş deneyimini gösteren belgelere ilişkin bilgiler:
Son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgelere veya teknolojik ürün deneyim belgesine ait bilgiler.
4.3.2.
4.3.2.1. Standarda ilişkin belgelere ait bilgiler:
KALİTE BELGELERİ
(Teknik şartnamede yer alan tüm ürünler ile ilgili aşağıda istenen ürün uygunluk belgeleri,
TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumundan veya dengi kurumlardan alınmış
olmalıdır.)
? TS EN 1176-1 Oyun alanı elemanları ve zemin düzenlemeleri – Bölüm 1: Genel güvenlik
kuralları ve deney yöntemleri standardı uygunluk belgesi (Beyan edilen belge içeriği aday veya istekli tarafından teklif edilen ürünü kapsayacaktır.)
? TS EN 1176-2+AC Oyun alanı elemanları ve zemin düzenlemeleri – Bölüm 2: Salıncaklar
için ilave özel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri standardı uygunluk belgesi (Beyan edilen belge içeriği aday veya istekli tarafından teklif edilen ürünü kapsayacaktır.)
? TS EN 1176-3 Oyun alanı elemanları ve zemin düzenlemeleri – Bölüm 3: Kaydıraklar için
ilave özel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri standardı uygunluk belgesi (Beyan edilen belge içeriği aday veya istekli tarafından teklif edilen ürünü kapsayacaktır.)
? TS EN 1176-5 (Oyun alanı elemanları ve Zemin Düzenlemeleri – Bölüm 5: Atlıkarıncalar
için ilave özel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri (Beyan edilen belge içeriği aday veya istekli tarafından teklif edilen ürünü kapsayacaktır.)
? TS EN 1176-6+AC Oyun alanı elemanları ve zemin düzenlemeleri- Bölüm 6: Sallanma
elemanları için ilâve özel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri (Beyan edilen belge içeriği aday veya istekli tarafından teklif edilen ürünü kapsayacaktır.)
? TS EN 1176-11 Oyun alanı elemanları ve zemin düzenlemeleri- Bölüm 11: Havada asılı
ağlar için ilave özel güvenlik kuralları ve deney yöntemleri (Beyan edilen belge içeriği aday veya istekli tarafından teklif edilen ürünü kapsayacaktır.)
? TS EN 16630 Kalıcı olarak kurulmuş dış mekân egzersiz donanımları (Beyan edilen belge içeriği aday veya istekli tarafından teklif edilen ürünü kapsayacaktır.)
? TS EN 1177+AC Darbe azaltıcı oyun alanı kaplaması
Darbe zayıflamasının belirlenmesi için test yöntemleri (Beyan edilen belge içeriği aday veya istekli tarafından teklif edilen ürünü kapsayacaktır.)
? TS 12427 Yetkili Servisler-Oyun, Spor ve Av Amaçlı Alet ve Makineler İçin Kurallar
standardına uygun hizmet verildiğini, gösteren Hizmet Standart Belgesi
4.3.3. Tedarik edilecek malların numuneleri, katalogları, fotoğraflarına ilişkin bilgiler ile teknik şartnameye cevapları ve açıklamaları:
İhale aşamasında en düşük 1. ve 2. tekliflerin beyan edilen bilgileri tevsik eden belgelerin sunulması istenen tarihe kadar aşağıda belirtilen numuneler tebligatta beliritlen yere belirtilen tarihte teslim edilecektir.. En düşük teklif veren istekliden başlanarak numuneler kontrol edilecektir.
NUMUNE LİSTESİ
GÖĞÜS İTME ALETİ,BİSİKLET ALETİ ve TEKLİ YÜRÜME ALETİ ürünlerinden max 1/20 ölçeğinde 3d yazıcıdan alınan maket numunesinden 1 adet
Teknik şartnamede yer alan alüminyum presli X bağlantı ile alüminyum presli E bağlantı elemanlarından 1 er adet
İpli oyuncaklarda kullanılan çapı 18-20 mm olan halatlardan 30 ar cm lik ip kesiti
AHŞAP TEMALI ENGELSİZ OYUN GRUBU ürününde yer alan çapı 114mm kompozit kaplama boru numunesinden 30 cm lik kesit
AHŞAP TEMALI ENGELSİZ İKİLİ SALINCAK ürününde kullanılan salıncak mafsalından 1 adet
DÖNER PLATFORM şartnamesi altında yer alan pan kafa, cıvata ve somun parçalarından 1 er adet
Ürünlerde kullanılan 12mm hpl malzemeden 9*9cm lik kesit
POLİETİLEN KAYDIRAKLI KULE ürünü teknik şartnamesinde yer alan ip kauçuk ve panel bağlantı kelepçesi parçasından 1 adet
4.3.4. İsteklinin teklifi kapsamında sunması gerektiği İdari Şartnamenin 7nci maddesi dışındaki maddeleri ile teknik şartnamede belirtilen aşağıdaki belgeler:
Belge AdıAçıklama
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)ISO 105 -B02:2014 Suni ışığa karşı renk haslığı testinde (mavi, kahve, yeşil, siyah, pembe, gri, kırmızı, sarı, fildişi renklerde) polietilen ürünlere ait rapor
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)TS EN 71-3:2019-09’a göre (mavi, kahve, yeşil, siyah, pembe, gri, kırmızı, sarı, fildişi renklerde) polietilen madde içeriğinde çocuk sağlığına zararlı madde içermediğini gösteren olumlu test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)TS EN 71-2+A1:2014-04 oyuncak güvenliği polietilen malzemeler (kaydırak, korkuluk, tünel vb. oyun grubundaki polietilen parçalar) için olumlu yanmazlık test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)Polietilen malzemeler (kaydırak, korkuluk, tünel vb. oyun grubundaki polietilen parçaların) olumlu fitalat testi (rapor Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı test laboratuvarından alınmış olmalıdır.), test sonucu toplamı <1000 ppm (milyonda bir, %0,1) olmalıdır.
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)TS EN 71-3:2019-09’a göre ip malzeme içeriğinde çocuk sağlığına zararlı madde içermediğini gösteren olumlu test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)TS EN 71-2+A1:2014-04 oyuncak güvenliği ip malzemeler için olumlu yanmazlık test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)İp malzemeler için olumlu fitalat testi, test sonucu toplamı <1000 ppm olmalıdır.
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)AfPS GS 2019:01 normuna uygun PAH Testi (ip malzemeler için)
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)TS EN 71-3:2019-09’e göre kompozit madde (oyun grupları boru kaplamasında kullanılan) içeriğinde çocuk sağlığına zararlı madde içermediğini gösteren olumlu test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)TS EN 71-2+A1:2014-04 oyuncak güvenliği kompozit malzemeler (oyun grupları boru kaplamasında kullanılan) için olumlu yanmazlık test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)Kompozit malzemeler (oyun grupları boru kaplamasında kullanılan) için olumlu fitalat testi, test sonucu <100 ppm (milyonda bir, %0,1) olmalıdır.
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)Kompozit malzemeler (oyun grupları boru kaplamasında kullanılan) için AfPS GS 2019:01 normuna uygun PAH olumlu test raporu,
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)Elektrostatik toz boya işlemine tabi tutulmuş astar+elektrostatik boya kaplı kumlanmış metal ürünlerin yüksek korozyon sınıfına göre TS EN ISO 9227 standardı gereğince 1550 saat nötral tuz püskürtme testinin başarılı olduğunu gösteren olumlu test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)Elektrostatik toz boya işlemine tabi tutulmuş metal ürünlerin TS EN 71-2 + A1: 2014-04 standartları gereğince olumlu yanmazlık test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)Elektrostatik toz boya işlemine tabi tutulmuş metal ürünlerin TS EN 71-3:2019-09 standartları gereğince çocuk sağlığına zararlı madde içermediğini gösteren olumlu test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)EN ISO 14362-1:2017 ‘e göre elektrostatik toz boyalı metal ürünler için yasaklı azo amin grupları dedeksiyon limiti 5 ppm’in (milyonda bir mg/kg) altında olduğunu gösteren test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)Boya ve benzeri kaplamalı ürünler kurşun testinden geçmiş olmalıdır. AfPS GS 2019:01 normuna uygun PAH Testi (toz boyalı metaller için) sonuçlar<0,5 ppm olmalıdır. Bu deneyler için alınan olumlu test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)BS EN 1122: 2001'e göre elektrostatik toz boyalı metaller için toplam kadminyum tayini dedeksiyon limiti 5 ppm’in (milyonda bir mg/kg) altında olduğunu gösteren test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)Oyun gruplarında kullanılan HDPE levhalar için AfPS GS 2019:01 normuna uygun PAH olumlu test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)Oyun gruplarında kullanılan HPL levhalar için AfPS GS 2019:01 normuna uygun PAH olumlu test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)TS EN 71-3:2019-09'a göre fitness aletlerinde kullanılan plastik malzemelerin içeriğinde çocuk sağlığına zararlı madde içermediğini gösteren olumlu test raporu (rapor Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı test laboratuvarından alınmış olmalıdır.)
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)TS EN 71-2+A1:2014-04'e göre fitness aletlerinde kullanılan plastik malzemelerin olumlu yanmazlık test raporu (rapor Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı test laboratuvarından alınmış olmalıdır.)
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)Açık alan spor aletlerinde kullanılan enjeksiyon malzemeler için AfPS GS 2019:01 normuna uygun PAH olumlu test raporu
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)Açık alan spor aletlerinde kullanılan enjeksiyon malzemeler için olumlu fitalat testi (rapor Türk Akreditasyon kurumu tarafından onaylı test laboratuvarından alınmış olmalıdır.)
TEST ANALİZ RAPORLARI (Belgeler en az 2021 yılı tarihli olmalıdır. TÜRKAK onaylı Türk Standartları Enstitüsü kurumu veya dengi kurumlardan alınmış olmalıdır.)Açık alan spor aletlerinde kullanılan enjeksiyon malzemeler için olumlu fitalat testi (rapor Türk Akreditasyon Kurumu tarafından onaylı test laboratuvarından alınmış olmalıdır.)
DİĞER İSTENİLEN DÖKÜMANLAR? Teklif edilen ürünlere ait montaj kitapçığı ? Teklif edilen ürünlere ait 3D Patlatılmış resimler (Açılan 3D modeli üzerinde yakınlaştırma, döndürme, gizleme, ölçü alma, kesit alma, opaklık ayarı, objeleri hareket ettirme, montaj patlatma gibi analiz fonksiyonları bulunmalıdır.)
NUMUNE LİSTESİGÖĞÜS İTME ALETİ, BİSİKLET ALETİ ve TEKLİ YÜRÜME ALETİ ürünlerinden Max 1/20 ölçeğinde 3d yazıcıdan alınan maket numunesinden 1 adet
NUMUNE LİSTESİTeknik şartnamede yer alan alüminyum presli X bağlantı ile alüminyum presli E bağlantı elemanlarından 1’er adet
NUMUNE LİSTESİİpli oyuncaklarda kullanılan çapı 18-20 mm olan halatlardan 30’ar cm’lik ip kesiti
NUMUNE LİSTESİAHŞAP TEMALI ENGELSİZ OYUN GRUBU ürününde yer alan çapı 114 mm kompozit kaplama boru numunesinden 30 cm’lik kesit
NUMUNE LİSTESİAHŞAP TEMALI ENGELSİZ İKİLİ SALINCAK ürününde kullanılan salıncak mafsalından 1 adet
NUMUNE LİSTESİDÖNER PLATFORM şartnamesi altında yer alan pan kafa, cıvata ve somun parçalarından 1’er adet
NUMUNE LİSTESİÜrünlerde kullanılan 12mm hpl malzemeden 9*9 cm’lik kesit
NUMUNE LİSTESİPOLİETİLEN KAYDIRAKLI KULE ürünü teknik şartnamesinde yer alan ip kauçuk ve panel bağlantı kelepçesi parçasından 1 adet
ÜRÜN SORUMLULUK SİGORTASIFaaliyet konusu Oyun Parkları, Açık Alan Spor Aletleri'ni kapsayan sigortanın kaza başına teminat bedeli 10.000.000 TL ± %10 yıllık toplam limiti ise 10.000.000 TL ± %10 olmalıdır ve bu poliçe garanti süresince yenilenmelidir. Poliçe ödeme bedelinin tamamı ihale tarihinden önce ödenmiş olmalıdır.
ÜRÜN SORUMLULUK SİGORTASIFaaliyet konusu kauçuk zemin kaplaması faaliyetlerini kapsayan sigortanın kaza başına teminat bedeli 5.000.000 TL ± %10 yıllık toplam limiti ise 5.000.000 TL ± %10 olmalıdır ve bu poliçe garanti süresince yenilenmelidir.
4.4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
4.4.1. Her türlü Çocuk Oyun Grubu ve Açık Alan Spor Aletleri alımı benzer iş olarak kabul edilecektir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.
6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek olup yerli malı teklif eden yerli istekliye ihalenin tamamında % 15 (yüzde on beş) oranında fiyat avantajı uygulanacaktır.
7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.
8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.
9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.
10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.
12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.
13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 60 (Altmış) takvim günüdür.
14. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.
15. Diğer hususlar:
Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecektir.

#ilangovtr BASIN NO: ILN01824135