ÖLÜM KAVŞAĞI

ÖLÜM KAVŞAĞI
Canik İlçesi'nde yapımı tamamlanan viyadüklü üst geçidin altındaki kavşaklarda trafiği düzenleyecek ve rahatlatacak herhangi bir çalışma olmadığından hergün onlarca kaza oluyor.

Trafik ışıklı işaret cihazları ile trafik levhalarının bulunmadığı bu bölge adeta kendi haline terkedilmiş durumda.

KAZA OLMAMASI MUCİZE
Trafik Işıklı işaret cihazları ve yön verici levhaların olmayışı nedeniyle anayol, tali yol, yol üstünlüğü hangi araçta olduğu bilinmiyor. Araçlar şansa kadere yolda ilerlemek istiyor bu defa da ister istemez kazaya karışıyor. Üst geçit, trafiği rahatlatmak için yapılmıştı. Geçidin altında ise karmaşa var.

HİÇBİR UYARI LEVHASI YOK
Ölüm kavşağı olarak anılmaya başlayan kargaşanın had safhada olduğu bu kavşakta trafiği düzenleyici ve araç sahiplerini uyarıcı hiç bir levha bulunmamaktadır. Bu kavşağın çevresi AVM ve Hastanelerle iç içe olup, üzerindeki araç trafiği ise fit saatlerde yoğunlaşmakta, kaza ise kaçınılmaz olmaktadır.


BİR AN ÖNCE DÜZELTİLMELİ
Bu ve bunun ilerisindeki kavşaklarda aynı problem yaşanmakta sürücüler nereden, nasıl gideceklerini bilemediğinden kazalar peşi peşine gelmektedir. Levhalardan, ışıklı trafik işareti cihazlarının konulması gereken yerlerin belirleyicileri Karayolları ve Trafik Müdürlüğü bir an önce bu karışıklığa son vermelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum