Kurt, İş Dünyasıyla Buluştu

Kurt, İş Dünyasıyla Buluştu
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Hasan Basri Kurt, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu ve Samsunlu işadamlarıyla sabah kahvaltısında buluştu.

Samsun’un geçmişten gelen bir ticaret şehri olduğunu belirten Kurt, “ Samsun hem ticaretleşecek hem de sanayileşecek. Bunun için de iş dünyası ile siyaset daha yakın olmalı” dedi.  Kurt, “ Samsun kara, deniz, hava ve demiryollarının bulunduğu çok nadir illerden biri. Ancak bu imkanları yeteri derecede kullanamadığımız da ortada. Bugün dünya ticaretinin büyük bir kısmı deniz ve demiryolu ile yapılıyor. Samsun’da bu oran ise çok düşük. Bunları anlatırken suçlu arayarak vakit geçirmek yerine bunu artıracak çözüm bulmaya enerjimizi odaklamalıyız. Samsun’u ne siyaset ne de iş dünyası tek başına kalkındırabilir. Hepimizin tek bir hedefi var Samsun’u ve lükemizi çok daha iyi noktaya taşımaktır. Bunun için de önümüzdeki dönem iş dünyası ile sık sık bir araya gelip yeni projeleri el birliği ile hayata geçireceğiz. Samsun’da bu potansiyel var “ dedi.

 

Hasan Basri Kurt iş dünyası ile kahvaltı yaptıktan sonra Vezirköprü ilçesinde seçim çalışmaları yaptı. Hasan Basri Kurt, AK Parti Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan ve teşkilat mensupları ile birlikte İncesu Mahallesindeki Rahmet Duası’na katıldı. Kurt, “ Bu sene kış çok sert geçtiği için köylerdeki yol ve kanalizasyon çalışmalarımız geç başladı. Ama bu haftadan itibaren Büyükşehir Belediyemiz ile ilçe belediyelerimiz tüm imkanları ile araziye çıktı. Eksiklerimiz var bunu biz de halkımız da biliyor ama halkımız bir şeyi daha çok iyi biliyor o da bu eksikleri yapacak tek parti de biziz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.