KIRCALI: KAPIMIZ HERKESE AÇIK OLACAK

KIRCALI: KAPIMIZ  HERKESE AÇIK OLACAK
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı özel açıklamalarda bulundu. Kırcalı;'AK Parti'nin ana hedefi insan odaklı bir siyaset anlayışıdır.

Biz de bu ailenin bir ferdi olarak, insanımıza hizmet etmek için yola çıktık. Siyasetten önce duruşumuz nasılsa siyasetin hangi alanında olursak olalım aynı duruşumuz devam edecek' dedi. 

İNSAN ODAKLI SİYASET ANLAYIŞI
Bafra ve Alaçam'da cenaze törenlerine katılarak hemşehrilerinin acılarına ortak olan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Orhan Kırcalı'Siyasetten önce yaşam tarzım nasılsa Allah nasip edip, vekil olduğum takdirde aynı yaşam tarzım devam edecek. Biz halkımızın derdiyle dertlenip, sevinciyle neşe bulan insanlarız. Partimizin de temel felsefesi insan ve hizmet odaklı bir anlayıştır. AK Parti bu anlayışıyla halkımızın gönlünde taht kurmuş ve 13 yıldır tek başına iktidar olmuştur. Daha nice yıllar milletimize tek başına iktidar olarak hizmetlerine devam edecektir'diye konuştu.

TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAĞIZ
1 Kasım seçimlerinin tarihi seçimler olacağını ve AK Parti olarak bu sefer tek başına iktidara geleceklerine yürekten inandığını kaydeden Kırcalı;'7 Haziran seçimlerinde halkımız hiç bir partiye tek başına iktidar olma yetkisi vermedi.
Milletimizin bu kararına son derece saygı duyduk. 7 Hazirandan sonra yaşanan süreçte parti olarak bütün olasılıkları ortaya koyarak halkımızın bizlere verdiği yetkiyi en iyi şekilde kullanmaya çalıştık. Ne yazık ki olmadı. Bu süreci milletimizin en iyi şekilde değerlendirip 1 Kasım'da partimizi yeniden tek başına iktidar yapacağına inancım tamdır' şeklinde konuştu.

BAFRA'YA VEFA BORCUM VAR
Kendisinin Bafralı bir siyasetçi olarak gerek ilçesine gerekse Samsun'a hizmet edebilmek için sabırsızlandığını ve Ankara'da oturan değil, 24 saat kapısı herkese açık olan bir siyaset anlayışını benimseyeceğini dile getiren Kırcalı; 'Biz Bafra'da doğduk, burada okuyup büyüdük. 22 yıldır da ekmeğimizi yine kendi ilçemizde kazanmaya çalışıyoruz. Bafra benim için bir tutku, bir sevdadır. İlçemize sahip çıkmak ve sorunlarımızı el ele vererek çözmekte bizlerin boynunun borcudur. Beni kentimiz bu noktaya getirdi. Ben de şehrime hizmet ederek vefa borcumu ödemek, onların hayır dualarını almak istiyorum' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.