Gür'den Bahadır'a ziyaret

Gür'den Bahadır'a ziyaret
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır'ı ziyaret etti.

Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır, çalışma ofisinde AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür'ü ağırladı. Ziyarette Samsun gündemi ve seçim çalışmaları üzerinde durulurken fikir alışverişinde de bulunuldu.

dsc-2234.jpg

"Çarşamba hak ettiği yere gelecek"
AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, "Dün Çarşamba ilçemizde gerçekleştirmiş olduğumuz ilçe SKM açılışı adeta miting havasında geçti. Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. İnşallah belediye seçimini kazandığımız takdirde Çarşamba ilçemizi daha modern bir ilçe haline getirebilmek için SBB Başkan Adayımız Halit Doğan ile birlikte el ele vererek ilçemizi hak ettiği yere getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın." dedi. Gür, ayrıca, gazetemizi inceleyip yakından takip ederek, "Seçim süreci boyunca gazetenizde haberler ile bizlere destek verdiğiniz için sizlere de ayrıca teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim." diye konuştu. Başkan Adayı Gür'e AK Parti Çarşamba İlçe Başkan Vekili Ersin Sandıkçı da eşlik etti.

whatsapp-image-2024-02-24-at-14-28-00.jpeg

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denge Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır, AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür'e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.