Bu ziyaretler birlik beraberliğimizi pekiştiriyor

Bu ziyaretler birlik beraberliğimizi pekiştiriyor
19 Mayıs Belediye Başkan Aday Adayı Necmi Şener, küçük sanayi bölgesi esnafıyla bir araya geldi. Şener, "Bu ziyaretler, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor, hepimizin aynı hedef doğrultusunda ilerlediğini hatırlatıyor." dedi.

19 Mayıs Belediye Başkan Aday Adayı Necmi Şener, "19 Mayıs ilçemizin çalışkan kalbinin attığı küçük sanayi bölgesinde, değerli esnafımızın davetine katıldım. Kahvaltıda bir araya gelmek, proje sunumlarına tanık olmak ve esnafımızı ziyaret etmek, şehrimizin dinamizmini ve potansiyelini bir kez daha gözler önüne serdi. Her bir ziyaretimiz, şehrimizin gelişim yolculuğunda kritik bir öneme sahip. Esnafımızın her biri, bu toprakların emeğin ve azmin en somut temsilcileri. Onların seslerini dinlemek, projelerine şahit olmak, 19 Mayısımız için daha iyi bir gelecek inşa etme yolunda bize ilham veriyor. Sanayi bölgemizdeki her bir işletme, şehrimizin ekonomik gücünün ve yenilikçi ruhunun bir parçası. Bu ziyaretler, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor, hepimizin aynı hedef doğrultusunda ilerlediğini hatırlatıyor." dedi.

whatsapp-image-2023-12-13-at-22-56-56.jpeg

"Ustalarımız, topluluğumuzun temel direkleridir"
Şener, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu buluşmalar, sadece günlük işlerin ötesinde, şehrimizin geleceğine yön veren değerli fikir alışverişlerine sahne oluyor. Esnafımızın deneyimleri ve görüşleri, bizi daha da ileriye taşıyacak projelerin temel taşı. İlçemizin sanatkarları, ekonomimize yön veren mimarlarımız ve 19 Mayıs'ın hafızasını yaşatan, çıraklık ve kalfalığımızı geçirdiğimiz ustalarımız, topluluğumuzun temel direkleridir. Onların ustalığı, ilçemizin kültürel ve ekonomik yapısını şekillendirirken, aynı zamanda gelecek nesillere değerli bir miras bırakıyor. Bu değerli insanlar, şehrimizin gelişimi için vazgeçilmez birer kaynaktır. Siz değerli hemşehrilerimle birlikte, her adımımız, şehrimizi daha da güzelleştirmek için atılmış bir adımdır. Sizin desteğinizle, şehrimiz için daha parlak bir geleceğe yürümek, benim için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır."

whatsapp-image-2023-12-13-at-22-56-54.jpeg

whatsapp-image-2023-12-13-at-22-56-55-1.jpeg

whatsapp-image-2023-12-13-at-22-56-55.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.