Başkan Taşçı önce kutladı, sonra teşekkür etti…

Başkan Taşçı önce kutladı, sonra teşekkür etti…
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayarak...

“Milletimizin gözü, kulağı olan ve toplumun temel yapı taşı olarak değerlendirdiğimiz basın mensuplarına büyük bir önem ve değer veriyoruz” şeklinde konuştu.


24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Eksiksiz, tarafsız ve doğru haber vermek, özel hayata ve kişilik haklarına saygı duymak gibi sorumluluklarının bilincinde olan başta Samsun basını olmak üzere tüm gazetecilere bu anlamlı günlerinde teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türk basınında sansürün kaldırılışının simgesi olan 24 Temmuz tarihinin önemine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Halkın haber alma özgürlüğünü temsil eden basın mensupları, yaşadıkları zorluklara rağmen doğru ve tarafsız haberi okuyucusuna, izleyicisine ulaştırma aşkıyla görev yapıyor. Milletimizin gözü, kulağı olan ve toplumun temel yapı taşı olarak değerlendirdiğimiz basın mensuplarına büyük bir önem ve değer veriyoruz. Türk basınında sansürün kaldırıldığı 24 Temmuz 1908 tarihinin gazetecilik adına önemli bir dönüm noktası olduğuna olan inancımız tamdır. Bu inanç doğrultusunda 107 yıldır kutlanan ve tarafsız gazeteciliği simgeleyen 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum” dedi.

Yerel yönetimler adına basının önemine değinen ve Samsun basının bu anlamda en büyük destekçilerinin olduğunu kaydeden Başkan Taşçı, “Yerel yönetimlerde hizmet adına önemli işler yapmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemizde daha geniş kitlelere ulaşmamızı sağlayan basın mensupları bizim için son derece önemli. Samsun basını bu anlamda yerel yönetimlerine destek veren ve şehrin değişimi ile gelişimine katkı sağlayan bir konumdadır. Eksiksiz, tarafsız ve doğru haber vermek, özel hayata ve kişilik haklarına saygı duymak gibi sorumluluklarının bilincinde olan başta Samsun basını olmak üzere tüm gazetecilere bu anlamlı günlerinde teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.