SIRLAR BU MUTFAKTA

SIRLAR BU MUTFAKTA
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (OMÜSEM) ve COFFEEHOME's işbirliği ile “Sırlar Bu Mutfakta” adlı mutfak Workshop'unun üçüncüsü ELVİN Derneği Yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Executive Şef Zafer GÜLEN'in liderliğinde COF

Dernek Başkanı Yeşim GÜRSOY, takım ruhu ve birlikte çalışma bilincini kavrama, uygulama ve bütüne ulaşma noktasında disiplin, düzen ve başarı odaklı bir çalışma ile gerçekleşebileceğine inanmakta olduğunu bunu da dernek üyeleriyle mutfak ortamında keyifli bir şekilde gerçekleştirdiklerini belirtti. Bu faaliyetinden dolayı OMÜSEM'e teşekkürlerini sunarak emeği geçen herkesi tebrik etti.

Dernek üyelerinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Hanife PAPİLA, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanı  Zennube ALBAYRAK, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Figen AKIN, Gelirler Şube Müdürü Aybüke AKCAN da Workshop'a katılanlar arasındaydı.

OMÜSEM Müdür'ü Prof. Dr. Canan KAZAK, Prof. Dr. Ahmet BULUT, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı ayrıca ELVİNDER Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Hakan LEBLEBİCİOĞLU ve Samsun Valisi Sayın Hüseyin AKSOY'un eşi Sayın Hülya AKSOY'un katılımlarıyla onurlandırdıkları Workshop'ta katılımcılar tarafından yapılan yemekler hem diğer müşteriler hem de mutfak şeflerinden tam not aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.