Birleşen Gönüller, izleyicisiyle buluşuyor

Birleşen Gönüller, izleyicisiyle buluşuyor
24 Ekim'de sinemaseverlerle buluşan, 'Birleşen Gönüller' filmi, Konya'nın Seydişehir ilçesinde gösterimini tamamladı.

Kızılay Düğün Salonu'nda 3 gün süreyle izleyicileriyle buluşan filmin, ilçede 4 bine yakın kişi tarafından izlenildiği öğrenildi.

Film çıkışında duygu ve düşüncelerini paylaşan Seydişehir Sanayici ve İşadamları Derneği (SESİAD) Başkanı Mustafa Çelmeli, Birleşen Gönüller filminde vefa ve sadakat duygularının tema edildiğini, yaşatmak için yaşama sevdasının beyaz perdeye aktarıldığını ve hadiselerden etkilenenlerin hadiseleri etkileyemeyeceğini vurguladı. Çelmeli, "Son zamanlarda seyrettiğim en güzel ve anlamlı film oldu. Filmi seyredemeyip kaçıran Seydişehirli hemşehrilerimi zaman ayırıp Konya'da seyretmelerini tavsiye ederim." dedi.

Filmin konusu, 1940'lı yıllardaki Sovyet Rusya'dan 1990'lı yıllara uzanıyor. Filmde, bu zorlu yolda yürüyen 2 ayrı sevdanın, yıllara ve uzun mesafelere rağmen durmayıp devam edişi hikaye ediliyor. Kader, karın kışın altında baharı saklar. 90'lı yıllarda cemre, bu sefer toprağa ve suya aynı anda düşer ve bir gün ellerinde valizleri ve çocuklarıyla Yunus ile Dilek çifti, Türkiye'den Kazakistan'a gider. Yıllar zorlu, şartlar zorludur. Birleşen Gönüller, bu sırrın hikayesidir.CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.