Yurtta kalan kardeşlerinin yüzünü güldürdüler

Yurtta kalan kardeşlerinin yüzünü güldürdüler
Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü'ne bağlı Yaşardoğu Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocukları ziyaret eden Ballıca 60.Yıl Çok Programlı Lisesi müzik ve tiyatro grubu öğrencileri, yurtta kalan kardeşlerinin yüzünü güldürdü.

19 Mayıs Ballıca 60. Yıl Çok Programlı Lisesi Müzik ve Tiyatro gruplarının öğrencileri, Müdür Başyardımcısı Adem Güler, Müzik Öğretmeni Burak Şahin ve Edebiyat Öğretmeni Aziz Arslan önderliğinde Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü'ne bağlı Yaşardoğu Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti. Ballıca 60. Yıl Çok Programlı Lisesi müzik grubu öğrencileri yurtta kalan öğrenciler için verdikleri konserle kulaklarının pasını silerken, tiyatro grubu öğrencileri de oynadıkları kısa skeçlerle yüzlerini güldürdü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu Müdürü Cemal Bulut, yakında yurdun Engiz'e taşınacağını hatırlatarak, en kısa zaman iadeyi ziyaret yapacaklarını dile getirdi.
Toplum hizmeti çalışması kapsamında daha önce Bafra 75.Yıl Huzurevi'ni de ziyaret ettiklerini dile getiren Ballıca 60. Yıl Çok Programlı Lisesi Müzik Öğretmeni Burak Şahin, “Huzurevinden sonra öğrencilerimizle yetiştirme yurdundaki öğrencileri ziyaret etmeye karar verdik. Bu tür organizasyonlar hem öğrencilerimizi hem de ziyaret ettiğimiz kurumlarda kalanları oldukça mutlu ediyor. Bunu bir toplum hizmeti ve sosyal çalışma olarak görüyoruz. Ayrıca ziyaret ettiğimiz yerlerde ayrılırken insanların yüzlerinde gördüğümüz tebessüm öğrencilerimiz oldukça motive ediyor. Sosyal hayatlarında daha duyarlı bireyler olduklarını gözlemliyoruz.” dedi.
Ballıca 60. Yıl Çok Programlı Lisesi Müzik grubu öğrencilerinin şarkılarıyla başlayan ziyaret programı, tiyatro öğrencilerinin sergilediği skeçlerin ardında yurt öğrencilerinin çektiği halaylarla sona erdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.