YÜKSEL'İN MUTLU GÜNÜ

YÜKSEL'İN MUTLU GÜNÜ
YEDAŞ GENEL MÜDÜR DANIŞMANI YÜKSEL'İN MUTLU GÜNÜ

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdür Danışmanı Sedat Yüksel ile  Turizmci Romanyalı Alina One Frei dünya evine girdi. Muhteşem bir nikah töreni düzenlenen çiftin Sheraton Otel'de yoğun bir katılım ile nikahı gerçekleşti.

YOĞUN KATILIM SAĞLANDI
Sheraton Otel'de gerçekleşen görkemli nikaha, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği eski Genel Müdürü Nazım Yüksel, çok sayıda davetli ve sevenleri katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın kıydığı nikahın şahitleri ise Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği eski Genel Müdürü Nazım Yüksel ve YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu oldu.

BAŞKAN YILMAZ MUTLULUK DİLEDİ
Yapılan nikah merasimi öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, "Bu cumartesi gününe Sedat Yüksel’in düğünü ayrı bir güzellik kattı. Sedat’ın evleneceğini duyunca çok mutlu oldum. Rabbim onlara hayırlı bir gelecek temenni ederken her iki ailenin de güzel dostluklar kurmasını umut ediyorum" dedi.
KAYMAKAM CÜZDANI ROMANYALI GELİNE VERDİ
Nikah cüzdanını Romanyalı  Alina One Frei'e veren Atakum Kaymakamı Bakoğlu, “Dünyamızın ve coğrafyamızın barışa ihtiyaç duyduğu bu dönemde Avrupalı bir gelinimizin olması bizleri son derece mutlu etmiştir. Güzel çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi. Kaymakam Ali Bakoğlu nikah cüzdanını gelin Monica AlinaOne Frei'e verdi. Nikah töreninin ardından mutlu çift davetlilerin huzurunda dans etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.