Yol çalışmaları devam ediyor

Yol çalışmaları devam ediyor
Canik Belediyesi, ilçe genelinde yol çalışmalarına devam ediyor. Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından merkez ve kırsal mahallelerde sürdürülen çalışmalarla ilçe güvenli ve konforlu yollara kavuşuyor.

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan tüm yolları işlemeye devam ediyor. İlçede yol atağını sürdüren ekipler, ilçede bulunan tüm yollarda asfalt serim, sathi kaplama, genişletme, beton ve taş parke yol çalışmalarını gerçekleştirmeyi sürdürüyor. Ekipler, belirlenen program dâhilinde gerçekleştirdiği yol açma çalışmalarıyla da ilçeye yeni yollar kazandırarak Canik’in ulaşım ağını güçlendirmeye devam ediyor.

canik-bld-haber-21-06-2023-1.jpg

“Kaliteli ve güvenli yolları ilçemize kazandırıyoruz”
İlçe genelinde yol çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde yol çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Ekiplerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz saha analizleri ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultunda belirlediğimiz program dâhilinde gerekli yol çalışmalarını süratle tamamlıyoruz. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak, kaliteli ve güvenli yolları ilçemize kazandırıyoruz” dedi.

canik-bld-haber-21-06-2023-2.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum