YANAN BENZİNLİĞE MAKYAJ

YANAN BENZİNLİĞE MAKYAJ
Samsun'un İlkadım İlçesi, Hançerli Mahallesi'nde iş adamı Fahrettin Ulusoy'a ait akaryakıt istasyonunda geçtiğimiz ay çıkan yangın sonucunda 1 kişi yaralanmış

, mahalle halkının da büyük tepkileri sonucu polisin takviye kuvvet isteyerek müdahale ettiği olaylar zor bastırılmıştı.
MAHALLELİ TEPKİ GÖSTERDİ
Mahalle sakinleri "Bomba üzerinde oturuyoruz. Birileri para kazanacak diye bizlerin canını hiçe sayanları burada istemiyoruz" diyerek işadamı Fahrettin Ulusoy'a büyük tepki gösterirken, benzinliğin tadilat ve onarım işlerinin bitirilip yeniden açılması mahalleliyi yeniden harekete geçirdi.
YÜREĞİMİZ AĞZIMIZA GELDİ
Benzinliğin bulunduğu yerde birçok insanın oturması ayrıca başka esnafların da olması nedeniyle akaryakıt istasyonuna makyaj yapılarak yeniden açılmasına tepki gösteren mahalleli"Burada 20 metre arayla 2 tane benzinlik var. Bu kadar birbirine yakın olan benzinliğe bu devlet nasıl izin vermiş anlamıyoruz. Geçtiğimiz ay benzinlikte çıkan yangın bizlerin yüreğini ağzımıza getirdi. Bu benzinlikte daha büyük bir patlama yaşansaydı bunun hesabını kim ya da kimler verecekti." diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.