Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinliyoruz

Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinliyoruz
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Vatandaşlarımızı, mahallelerinde, hanelerinde ve iş yerlerinde ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve önerilerini yerinde dinliyoruz." dedi.

Vatandaşların talep ve önerilerini dikkatle dinleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, talepler doğrultusunda ilgili birimlerle birlikte sahada gerekli çalışmaları gerçekleştirerek, talepleri hızla yerine getirmeye devam ediyor. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımızın taleplerini hızla yerine getiriyoruz” dedi.

canik-bld-haber-25-08-2023-1.jpg

Vatandaşlar tarafından iletilen taleplerin hızla çözüme kavuşturulduğunu belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Vatandaşlarımızı, mahallelerinde, hanelerinde ve iş yerlerinde ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve önerilerini yerinde dinliyoruz. Ekiplerimizle birlikte, talepler doğrultusunda çalışmalarımızı süratle tamamlıyoruz. Zaman kaybına mahal vermeden, vatandaşlarımızın taleplerini çözüme kavuşturuyoruz. Canik’imizde bizlere iletilen talepler ve çalışma programımız doğrultusunda, vatandaşlarımızın yaşam konforunu arttıran çalışmalar gerçekleştirmeye, yeni projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” şeklinde ifade etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.