VATANDAŞ CANINDAN BEZDİ!

VATANDAŞ CANINDAN BEZDİ!
Samsun'un İlkadım ilçesi Rasathane Mahallesi'nde bulunan Anneler Parkı ve çevresinde yaşanan asayiş sorunları mahalleliyi adeta canından bezdirdi.

Mahalle sakinleri asayiş sorunu nedeniyle çevredeki yeşil alanlardan birisi olan ve içinde çocuk parkı, dinlenme alanı ve spor aletlerinin bulunduğu Anneler Parkı'nı kullanamaktan ve yetkililerin ilgisizliğinden şikayetçi.

manset-2-016.jpg

Parkta ve park etrafında çok sayıda kavga ve uyuşturucu madde kullanımı olaylarından dolayı huzursuz olunduğunu belirten mahalle sakinleri denetimlerin artmasını talep ediyor. Parkın civarında olan Hamidiye ve Kurtuluş Sokak'ta akşam olduğunda rahatça yürüyemediklerini ve çocuklarının oyun oynayamadığını belirten vatandaşlar, bölgede sürekli uyuşturucu bağımlısı şahısların olduğunu belirterek yetkililerden yardım istiyor.

manset-1-018.jpg

AİLELER HUZURSUZ
Parkın olduğu sokakta oturan ismini vermek istemeyen bir vatandaş, "Parkta çocuklarımız rahatça oturamıyor. Daha önce burası çok sayıda bıçaklı saldırı ve yaralama olayı ile gündeme geldi. Akşam sokaktan geçerken tedirgin oluyoruz. Çok güzel spor ve dinlenme alanı olmasına rağmen ailecek gelip rahatça vakit geçiremiyoruz" diyerek yetkililere seslendi.

manset-1-005.png

MAHALLELİ EKİP İSTİYOR
Parka yakın bir sokak olan Bağ Sokak'ta oturan bir başka vatandaş ise, "Hem parkta hem de sokağımızda akşamları sürekli kavga oluyor. Evimize gelirken dahi tedirginlik yaşıyoruz. Bekçi sayısınının artmasını talep ediyoruz. Özellikle mahalleli kadınlar bu konudan çok rahatsızlık duyuyor. İki üç akşamda bir mahallemize polis ekipleri geliyor, mecburen yardım istiyoruz. Ancak bir olay olmadan da ekiplerin mahallemizde bulunmasını talep ediyoruz. Böylece asayiş olaylarının azalacağını ümit ediyoruz" şeklinde konuştu. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum