ÜSTÜN, TOPRAĞA DEFNEDİLDİ

ÜSTÜN, TOPRAĞA DEFNEDİLDİ
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faik Emre Üstün, yalnız yaşadığı üniversite lojmanlarındaki evinde ölü bulundu.

ÜSTÜN, EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

OMÜ Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Başkanı 64 yaşındaki Prof. Dr. Faik Emre Üstün bugün saat 08.00'da işyerine gelmeyince mesai arkadaşları aramaya başladı. Telefonuna cevap vermemesi üzerine arkadaşları saat 09.00'da OMÜ'nün Kurupelit Kampüsü'nde bulunan lojmanlardaki evine gitti. Ancak kapıyı açan kimse olmayınca çilingir çağırılarak içeri girildi. Arkadaşları yalnız yaşayan Prof. Dr. Üstün'ü evinde ölü olarak buldu. Olay yerine polis çağırıldı. Kalp krizi geçirmiş olabileceğinden şüphelenilen Prof. Dr. Üstün'ün cenazesi daha sonra otopsi yapılmak üzere görev yaptığı hastanenin morguna götürüldü. 

TÖREN DÜZENLENDİ

Geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi 64 yaşındaki Prof.Dr.Faik Emre Üstün için Dekanlık binasında tören düzenlendi.  

TOPRAĞA DEFNEDİLDİ

Düzenlenen törene OMÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Akan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Süleyman Kaplan, OMÜ Merkez Hastaneler Müdürü Prof.Dr.Recep Sancak, OMÜ Erişkin Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Bekir Selçuk, Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Fatih Özkan, rektör yardımcıları, dekanlar, öğretim üyeleri, öğrenciler ve personel katıldı. Törende konuşan OMÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Akan, “Faik Emre Üstün hocamız aramızdan erken ayrıldı. Ne yazık ki insanoğlu olarak elimizden ölüme karşı bir şey gelmiyor. Bu konuda çaresiziz. Ben ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi. Daha sonra OMÜ Camisi Müezzini dua yaptırdı ve helallik aldı. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.