Ulaşım ağımızın gücüne güç katıyoruz

Ulaşım ağımızın gücüne güç katıyoruz
İlçede ulaşım alanında başlattığı atağı yoğun bir şekilde sürdüren Canik Belediyesi, ilçe genelinde yol çalışmalarına devam ediyor. Başkan Sandıkçı, "Ulaşım ağımızın gücüne güç katıyoruz." dedi.

Canik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla birlikte gerçekleştirdiği yol açma çalışmaları ile ilçenin ulaşım ağını güçlendirmeye devam ediyor. İlçede ulaşım alanında çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurgulayan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Ulaşım ağımızın gücüne güç katmaya devam ediyoruz” dedi.

canik-bld-haber-02-08-2023-1.jpeg

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmesi için ilçede yol çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizde yol çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmeleri adına ilçemizin yollarını ilmek ilmek işliyoruz. Ekiplerimizle birlikte sahada titizlikle çalışarak ilçemize yeni yollar kazandırıyor, ulaşım ağımızın gücüne güç katıyoruz” ifadelerini kullandı.

canik-bld-haber-02-08-2023-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.