Türkiye'yi hedeflerine ulaştırabilecek tek parti AK Parti'dir'

Türkiye'yi hedeflerine ulaştırabilecek tek parti AK Parti'dir'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş; "1 Kasım seçiminde halkımız istikrar dedi, güven dedi. Ülkemiz hedeflerine ulaşsın dedi. Türkiye'yi de hedeflerine ulaştırabilecek tek parti de AK Parti'dir dedi."

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Atakum İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teşekkür yemeğine katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Atakum İlçe Başkanlığı tarafından Yalı Kafe'de düzenlenen teşekkür yemeğinde teşkilat üyeleri ile buluştu.
Gerçekleşen programa Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, belediye meclis üyeleri, İlçe teşkilat üyeleri, Kadın ve Gençlik Kollarının Başkanları ve üyeleri, ilçede kurulan 328 sandıkta görev yapan sandık kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatında kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış ve 1 Kasım seçiminde görev almış üyeler katıldı.

Yemek duasının ardından AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, birer selamlama konuşması yaparak 1 Kasım seçimlerinde gösterdikleri gayretli çalışmalardan ötürü teşkilat üyelerine teşekkür ettiler.

1 Kasım seçiminde vatandaşların adeta sandığa koştuğunu, sandığa sahip çıkarak Türkiye'ye yeniden istikrarı getirdiğini belirten AK Parti Samsun Mİlletvekili Fuat Köktaş ise, "1 Kasım da kazanan Samsun, kazanan Türkiye oldu. Önümüzdeki süreçte şehrimizde istihdamın artması, üretimin büyümesi ve hizmet etme noktasında Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz ve Teşkilat üyelerimiz ile birlikte gayretli çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

1 Kasım seçiminde gösterdikleri gayretli çalışmalardan ötürü teşkilat üyelerinin her birine ayrı ayrı teşekkür eden Milletvekili Köktaş, "Geçtiğimiz 13 yıl içinde büyük sınavlardan geçtik hiçbir zaman eğilmedik, hiçbir zaman da eğilmeyeceğiz. Arkasında millet olanlar eğilmez. Biz milletimizin içinden geldik, milletimiz ile birlikte yürüyoruz. 1 Kasım 2015 seçiminde, 3 Kasım 2002'de olduğu gibi o ilk günkü aşk ruhu ve heyecanı sahaya yansıdı. Sadece sandık başında görevli arkadaşlarımız değil, tüm vatandaşlarımız sandığa sahip çıktı. O ilk günkü aşk, Türkiye'nin dört bir yanını sardı ve halkımız istikrar dedi, güven dedi. Ülkemiz hedeflerine ulaşsın dedi. Türkiye'yi de hedeflerine ulaştırabilecek tek parti de AK Parti'dir diyerek milli iradesine sahip çıktı." diye konuştu.

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti teşkilatları olarak 1 Kasım seçiminin ardından yükümüz önceki seçimlere göre kat kat arttı. Sorumluluğumuz çok daha ağırlaştı. Önümüzdeki süreçte bizim derdimiz yine ülkemizin bekası, geleceği, insanlarımızın, gençlerimizin, çocuklarımızın refahı ve huzuru olacaktır. 
Biz hiç bir zaman vaat politikası yapmadık, her zaman yapacaklarımızı söyledik. 1 Kasım seçimlerinde de söylediklerimizi hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Bu akşam teşekkür yemeğini organize eden ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyor, geleceğimiz aydınlık, yolumuz açık olsun diyor, sizleri Allah'a emanet ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.