TERÖR LANETLENDİ

TERÖR LANETLENDİ
Samsun'da Öğretmenevi önünde toplanan grup, yoğun yağışa rağmen şehitler için yürüdü.

Bölücü terör örgütü PKK tarafından son iki günde şehit edilen asker ve polislerimiz için organize edilen yürüyüş hava şartlarının kötü olmasına rağmen iptal edilmedi. Vatandaşlar yağmur altında terörü lanetledi.

Saat 19:00'da Öğretmenevi önünde toplanan kalabalık grup hızlanan yağmur yağışına rağmen yürüyüşü gerçekleştirdi. Havanın bozuk olmasından dolayı vatandaşların bir kısmı yürüyüşün başlayacağı alana şemsiyeleriyle geldi. Samsun Ülkü Ocakları öncülüğünde, şehitlerimiz için düzenlenen yürüyüşe, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Alperen Ocakları Samsun Şube Başkanı Ömer Akkoyun, MHP İlkadım Belediye Eski Başkanı Necattin Demirtaş, OMÜ-DER, Samsun Türk Ocağı, Memur-Sen Samsun İl Temsilciliği, Türk Haber-Sen Samsun Temsilciliği, Türk Ulaşım-Sen Samsun Temsilciliği, Türk Tarım Orman-Sen Samsun Temsilciliği, Türk Sağlık-Sen Samsun Temsilciliği, Türk Eğitim-Sen Samsun Temsilciliği, Türk Büro-Sen Samsun Temsilciliği, Türk Yerel Hizmetler-Sen, Türk Enerji-Sen Samsun Temsilciliği ve birçok vatansever Samsunlu katıldı. 

Yoğun yağmur yağışında gerçekleşen yürüyüşte Öğretmenevi önünden Çiftlik Caddesi'ne ilerleyen kalabalık grup PKK ve Bölücü terör örgütü ele başı Abdullah Öcalan aleyhine sloganlar attı. Grup adına basın açıklaması yapan Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Kürşat Geze, "Geçtiğimiz günlerde PKK tarafından Dağlıca'da gerçekleştirilen kahpe saldırıda Genel Kurmay Başkanlığı'nın açıklamasına göre 16 kahraman askerimiz, bugün ise Iğdır'da 14 polisimiz şehit olmuş ve onlarca askerimiz de yaralanmıştır. Yaşanan bu olay milletimizi çok büyük üzüntüye sevk etmiş, ciğerlerimizi sızlatmıştır. Milli güvenliğin sağlanması için 'Demokratik Açılım' adlı ihanet projesinden derhal vazgeçilerek, her yönüyle etkin bir terörle mücadele politikasının ortaya koyulması zaruridir. Türk milleti siyasi iktidardan boş sözler değil, devlet olmanın gereklerinin yerine getirilmesini beklemektedir. Milli birlik ve bütünlüğümüze kast eden herkes bu ihanetin bedelini de ödeyecektir. Türk milletinin sabrını sınayanlar, gücünü test edenler mukadder yenilgileriyle muhakkak yüzleşecektir. Şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabırlar niyaz ediyoruz. Canımız tende olduğu müddetçe hatıralarını yaşatacağımıza ve intikamlarını muhakkak alacağımıza dair söz veriyoruz. Büyük Türk Milletinin başı sağ olsun." şeklinde konuştu. Yürüyüş basın açıklamasının ardından okunan Fatiha'ların ardından sona erdi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.