Tekkeköy 1 Kasımda tarih yazdı

Tekkeköy 1 Kasımda tarih yazdı
Tekkeköy’de AK Parti 1 Kasım Genel seçimlerinde oyunu arttırmasının yanında ilçe tarihinde en büyük oy oranına ulaşarak tarih yazdı.

1 Kasım seçimlerinde oyunu arttıran ilçelerden bir diğeri de Tekkeköy oldu. İlçe tarihinin en büyük oy oranına 1 Kasım genel seçimlerinde AK Parti alarak, Samsundaki ilçeler arasında oyunu arttıran üçüncü ilçe oldu. Pazar günü yapılan genel seçimlerde Adalet ve Kalkınma Partisi 20.706 kişiden oy alarak %65oranı ile ilçe tarihinin en yüksek oy oranına ulaştı.

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun kurtuluş savaşımızın meşalesinin yakıldığı ilimiz Samsun'dan Bismillah diyerek başlattığı seçim startı dalga dalga tüm ülkeyi sararak halkımızın ilk günkü aşkla hareket etmesiyle bugünkü sonuca ulaştığını ifade eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar,

" Halkımız 1 Kasım genel seçimlerinde istikrarın devamı için AK Partiye % 49,5 oy oranında oy verdi. Partimiz bu genel seçimlerde 3 muhalefet partisinin aldığı oy oranından daha fazla oy alarak tek başına iktidar oldu. İl teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, Milletvekili adaylarımız ve gece gündüz demeden çalışan AK Parti sevdalılarımız ile Samsun’da oylarımızı yüzde 11 oranında arttırdık. Bizlerde Tekkeköy ilçemizde gece gündüz demeden kapı-kapı, cadde-cadde gezerek, tüm evlerin kapıları çalarak vatandaşlarımıza ulaştık. Onlarla tokalaşıp göz göze geldik. Esnafımız ve sanayicimiz ile bir araya geldik, girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmadık. 7 Haziran seçimlerindeki oy oranımızı 1 Kasım seçimlerinde yüzde 13 puan daha arttırdık. İlçemiz tarihinde % 65 oy oranı ile genel seçimlerde tarih yazdık.Samsun’da oyunu en çok arttıran üçüncü ilçe olduk. Bu zafer hepimizin ortak zaferidir.

1 Kasım seçim sonuçlarından herkes memnun

1 Kasım genel seçimlerinden tek başına iktidar olarak çıkmamızdan herkes çok memnun. Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de halkımız huzurlu. Ekonomideki olumlu hava esnafımızı da sevindirdi. Hizmetlerin ve istikrarın devam edecek olması ülkemizde ve ilçemizde bayram havası yarattı.

Bu hepimizin ortak zaferindir

1 Kasım genel seçimlerinin sonucu hepimizin ortak zaferidir. Ülkemiz genelinde yüzde 49.5 ilçemizde ise yüzde 65 oranında oy almamızda herkesin bir katkısı var. Özellikle gece gündüz demeden bizimle seçim çalışması yürüten Analarımız, bacılarımız, ablalarımız, kadın ve gençlik kollarımız, ilçe teşkilatımız, meclis üyelerimiz, AK Partiye gönül veren sevdalılarımız ve oyları ile desteğini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkür ederim.Allah 1 Kasım genel seçimlerini hayırlı uğurlu etsin. Tek partili hükümeti yeniden vatana millete hayırlı olsun” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.