Takımıma sonuna kadar güveniyorum

Takımıma sonuna kadar güveniyorum
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Takımın belli bölgelerine yapılacak takviyelerle toparlanıp, hedefimiz olan ilk 10'u yakalayacağız. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum." dedi.

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, 2-0 kaybedilen Mondihome Kayseripor maçının ardından yaptığı açıklamada, " Bu karşılaşmayı kaybetiiğimiz için son derece üzgünüz. Özellikle70 ile 90. dakikalar arasında net iki pozisyonu değerlendirsek buradan üç puanla ayrılabilirdik. Kayserispor kadrosu uzun zamandır beraber oynuyor ve bir şablonları var. Biz ise yeni oluşan bir takımız ve iki oyuncumuz henüz ilk kez bu maçta yer aldı. Oyun felsefemizde bir sorun yok, sonuçlandırmada sıkıntı yaşadığımız bu maçta da açıkça görüldü." dedi.

hoca-1.jpg

Eroğlu, açıklamasını şöyle tamamladı: "Maça 5-4-1 düzeninde başladık. Kontrollü oyun, hızlı pasla hücum geçişlerini tamamlamak planındaydık. Defansımızdaki bir anlık tereddüt ve hata 12. dakikada geriye düşmemize neden oldu. Buna rağmen ön alan baskısıyla oyun planımızdan taviz vermedik ve bana göre çok güzel bir hücum geçişiyle golü bulduk beraberliği sağladık. 33. dakikada Taylan Antalyalı ile net pozisyonumuzda golü bulabilsek farklı bir hikaye yazabilirdik. Kontrollü hücum geçişleriyle gol ararken, yine bir zamanlama hatasıyla golü kalemizde gördük ve ilk yarıyı 2-1 yenik kapattık. İkinci yarıda 60 ve 70. dakikalar arası haricinde tüm oyun üstünlüğü bizden yanaydı ama golü başaramadık. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Takımın belli bölgelerine yapılacak takviyelerle toparlanıp, hedefimiz olan ilk 10'u yakalayacağız. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum."

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum