SUÇLU AYAĞA KALK!

SUÇLU AYAĞA KALK!
TSO Başkanı Zeki Murzioğlu'nun "Türkiye'nin büyükşehirlerinde görmek istediğiniz ne varsa Samsun'da da gösterebiliriz.

Sadece Samsunspor'la övünemiyoruz" sözleri büyük tepki çekti. Vatandaşlar "Samsuspor'a ne yaptılar, ne verdiler ki Samsunspor üzerinden siyaset yapıyorlar. Samsunspor'un bugünlere gelmesinde suçlu onlar değil mi?" diyerek tepki gösterdiler.
"ONLARIN SUÇU YOK MU?"
Önceki gün bir toplantıda bazı açıklamalarda bulunan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Murzioğlu'nun sözleri büyük tepki çekti. "Samsun'un tek eksiğinin Samsunspor'un 2. ligde olmasıdır. Diğer her konuda Samsun'un hiçbir eksiği yoktur" şeklindeki açıklamalarıyla özellikle Samsunsporlu taraftarlardan büyük tepki alan Murzioğlu'nun açıklamaları hemen yankı buldu. Samsunlular "Samsunspor'a hiçbir katkı vermeyip, takımımızın 2. ligde olmasında katkısı olanların hiç mi suçu yok?" dediler.
"YAPTIKLARINI AÇIKLASIN"
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası gibi çok önemli bir kurumun başında bulunan ve Samsun'daki iş dünyasının patronu konumunda olan Zeki Murzioğlu'nun gerek oda olarak, gerekse önemli bir iş adamı olarak Samsunspor'a ne kadar katkı yaptığını açıklamasını isteyen Samsunlular,"Herkes bu şehirde Samsunspor'la ilgili konuşuyor. Sayın Başkan bu zamana kadar Samsunspor'a hangi katkıyı vermiş açıklasın. Gerçekten de bizim bilmediğimiz ciddi yardımları bu kulübe yaptıysa ondan özür dilemeye hazırız" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum