ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA!

ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA!
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nun seçimden sonra yaptığı açıklamalar hayrete düşürdü. Topaloğlu yaptığı açıklamada, 'Oy verene hizmet var vermeyene yok' anlamına gelecek sözler sarf etti.

KAZANIR KAZANMAZ...
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nun kazanılan bir seçim sonrası partililerle kutlama yaparken seçmenleri ayrıştırıcı sözler söylediği ortaya çıktı. AK Parti Ankara'yı, İstanbul'u ve yerelde de oy kaybıyla birlikte İlkadım ve Atakum'u kaybetmişken bu sözleri sarf etmiş olması kamuoyunda 'hâlâ ders almamışlar' yorumlarına neden oldu. Topaloğlu: 'Sadece 4-5 mahallede sıkıntı var, o sıkıntı yıllardır geliyor. Biz bu dönem düzelir diye umut ettik ama öyle olmadı. Bundan sonra da ona göre davranacağız.'' dedi.

777777.png

OY VERMEYENLER HİZMET ALABİLECEK Mİ?
Konuşması alkışlarla kesildikçe daha da sertleşen Topaloğlu şöyle devam etti:''O gördüğünüz listeleri tek tek inceleyeceğim 2014 ve 2019 arasındaki değişimlere bakacağım. Hem oy vermeyeceksin hem beton yol alacaksın, yok öyle! Bundan sonra oyu veren önce hizmeti alacak, diğerleri en son alacak." dedi.Gazetemiz imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Adnan Bahadır bugün yazdığı köşesinde kaybedilen belediyelere üzüldüğünden bahsederek yapılan yanlışları ve sebeplerini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum