'SAMSUNSPOR BENİ HEYECANLANDIRDI'

'SAMSUNSPOR BENİ HEYECANLANDIRDI'
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Ben bu ligde hiç çalışmadım, benim için farklı bir tecrübe ama ciddi bir proje olduğu için cesaretle bunun üzerine gitmek istedim. Samsunspor beni heyecanlandırdı ve burada olmaktan çok mutluyum" dedi.

Hedefleri gayet net olan bir camiaya geldiğini belirten Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Samsunspor çok güzel çok köklü bir camia. Taraftarıyla, stadıyla, şehriyle birlikte çok önemli bir kulüp. Önümüzdeki sezon iyi bir yapılanmayla devam etmek ve çıkması çok zor olan bu ligden bir üst lige çıkmak istiyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda Süper Lig'de olmayı düşünüyoruz. Ben bu ligde hiç çalışmadım, benim için farklı bir tecrübe ama ciddi bir proje olduğu için cesaretle bunun üzerine gitmek istedim. Samsunspor beni heyecanlandırdı ve burada olmaktan çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

manset-4-004.jpg

"ÖNEMLİ TRANSFERLER YAPTIK"
Transfer konusuna da değinen Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Nokta transferler yapmak istedik. Son olarak Gazişehir'den Yalçın Kılınç'ı aldık. Transferler çok değerli isimler. Bu ligde oynadığınızda homojenik bir yapıya sahip olmanız gerekiyor. Özellikle deplasmana çıktığınız zaman çok farklı oluyor. Doğru transferleri yaptığımızı düşünüyorum. Önemli transferler yaptığımızı düşünüyorum. Santrfor olarak Atabey Çiçek ve Fenerbahçe'den genç Ahmethan Köse'yi aldık. Caner Arıcı çok önemli bir sağ bek. Aynı ligden Gökhan Meral'i aldık sol bek olarak. Dediğim gibi homojenik bir yapıya sahip olmamız gerekiyordu. Hem bu ligden hem üst liglerden futbolcularla ve kendi değerli olan futbolcularımızla birlikte olmak istedik. Bizim için önemli olan bu sene buradan çıkmak ve bunda başarılı olacağımıza inanıyorum. Çok değerli insanlar bir araya geldi. Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, Teknik Menajerimiz Yücel Uyar ile birlikte diğer arkadaşlarımız da çok iyi çalışıyor. Hedeflerimize ulaşacağımıza kesinlikle inanıyorum" diye konuştu.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.