Samsunlu Tepkisini Gösterecek!

Samsunlu Tepkisini Gösterecek!
Samsun’da 23 Ağustos Pazar günü (Bugün) saat 17.00’da Samsun Şehir Kulübü önünden teröre tepki yürüyüşü düzenlenecek.

Geçen hafta Pazar günü hava şartları nedeniyle iptal edilen yürüyüşün bugün ne olursa olsun yapılacağı vurgulandı. Çiftlik Caddesi'nde Şehir Kulübü önünde binlerce Samsunlu'nun toplanması bekleniyor.

YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR

Geçtiğimiz hafta aynı günde yapılması planlanan teröre karşı tepki yürüyüşü yağmur yağması sebebiyle iptal edilmişti. Samsunlular bu sessizliğe 'dur' demek için sosyal medya üzerinden oluşturdukları etkinlikler ile birçok kişi ile iletişime geçerek gerekli bilgiyi verdi. Bugün yapılacak olan yürüyüşe en az 5 bin Samsunlu'nun katılması bekleniyor.

TONGUÇ AMCA'DAN DAVET

Fatih Mahallesi'nin sevilen ismi ve 1453 Fatihspor Kulübü Başkanı Tonguç Ali Anıl namı diğer 'Tonguç Amca’da kendi Facebook hesabından yayınladığı mesaj ile bütün Samsunluları yürüyüşe davet etti. "Ülkemizde son günlerde yaşanan kan revan gözyaşı ve gelen şehit haberlerine tepki olarak rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun da dediği gibi “Şehit vermekten daha acı bir durum varsa, o da Şehit vermeye alıştırılmış bir toplum olmaktır” sözünden yola çıkarak Samsun’da 23 Ağustos pazar günü saat 17.00’da Şehir Kulübü önünde toplanarak yaşanan terör olaylarına tepki yürüyüşü düzenleyeceğiz." diyerek tüm Samsunluları teröre karşı tepki yürüyüşüne davet etti.

BAYRAK'TA DAVETTE BULUNDU

Teröre lanet yürüyüşünden sonra stada geçeceklerini belirten Samsunspor taraftar gruplarından Forza Şirinler Tribün Lideri Doğukan Bayrak, "Pazar günü saat 17:00'da (Bugün) Çiftlik Caddesi Şehir Kulübü'nde tüm Forza Şirinler ailesi olarak Şehitlerimiz için düzenlenen yürüşe en yüksek seviye de katılım ile bu Şehri yerinden sallamak dileği ile tüm herkesi davet ediyorum. Oradan da stada geçerek Samsunspor'umuza destek vermeye geçeceğiz. Stadımızda hazırlığı başlanan koreografi ile şehitlerimizi unutmadığımızı ve unutmayacağımızı göstererek tepkimizi maç esnasında göstereceğiz." dedi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum