Samsun'da müzik sesi kavgası

Samsun'da müzik sesi kavgası
SAMSUN'da yüksek sesle müzik dinleme nedeniyle çıkan kavgada Mümin Kaş'ı (46) 15 yerinden, Şakir Dal'ı da (45) kolundan bıçakla hafif yaraladığı iddia edilen...

Recep S. (22) ile olay sırasında yanında olan arkadaşı Y.Ç. (21) jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay dün Canik İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mümin Kaş ile arkadaşı Şakir Dal, yanlarındaki kadınlarla gece ilçeye bağlı Demirci Mahallesi'ne gelip otomobili bir evin yakınındaki boş araziye park etti. Otomobilde sohbet edip yüksek sesle müzik dinlemeye başlayınca yakın evde yaşayan Recep Ş. ile arkadaşı Yunus Ş. evden çıkıp otomobilin yanına gelerek, müziğin sesinden rahatsız olduklarını belirtip sesi kısmalarını istedi. Bunun üzerine otomobilden inen Kaş ve Dal ile Recep ve Yunus Ş. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonrası üzerindeki bıçağı çıkartan iddiaya göre Recep Ş., Mümin Kaş'ı vücudunun ve başının 15 yerinden, Şakir Dal'ı ise kolundan yaraladı. 

Yaralılar olay yerine çağırılan ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Şakir Dal tedavisinin ardından taburcu edilirken, durumu ağır olan Mümin Kaş ise ameliyat edildikten sonra Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma iki şüpheliyi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün adliyeye sevk edildi.(DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum