Samsun'da bıçaklı kavga

Samsun'da bıçaklı kavga
Samsun'da 35 yaşındaki Engin A., kavgada 29 yaşındaki Yadigar Eroğlu'nu bıçakla öldürdü, ağabeyi 33 yaşındaki Dursun Eroğlu'nu yaraladı. Olayda Engin A. da ağır yaralandı.

Olay dün gece Samsun'un İlkadım İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yadigar Eroğlu, ağabeyi Dursun Eroğlu ve arkadaşı 28 yaşındaki Selim S.C. ile birlikte alkol aldıktan sonra 19 Mayıs Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ne geldi. Burada yine alkollü olduğu ileri sürülen Engin A. ile aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 3 kişi, Engin A.'yı dövdü. Bu sırada üzerinde bulunan bıçağı çıkaran Engin A., Yadigar Eroğlu'nu kalbinden, Dursun Eroğlu'nu ise sol dirseğinden yaraladı. Kavgayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

 

Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yadigar Eroğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Başına aldığı darbeler sonucu ağır yaralanan Engin A. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım servisinde tedavi altına alındı. Olayda hafif yaralanan Dursun Eroğlu ile Selim S.C. gözaltına alındı. Polisin konuyla ilgili soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

CENAZE AİLEYE TESLİM EDİLDİ

Samsun'da bu sabaha karşı bir büfeden bira alma meselesinden çıkan kavgada kalbinden bıçaklanarak öldürülen Yadigar Eroğlu'nun cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Öte yandan cinayeti işlediği iddia edilen ve halen yoğun bakımda tedavi altında tutulan Engin A.'nın öldürülen gencin ağabeyi Dursun Eroğlu tarafından dövüldüğü ve kafasının asfalt zemine vurulması sonucu ağır yaralandığı öne sürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.