Samsun Milletvekilleri ile bir araya geldiler

Samsun Milletvekilleri ile bir araya geldiler
Bir dizi ziyaret ve sendikal faaliyet için Ankara’da bulunan Memur Sen’e bağlı sendikaların Samsun Temsilcileri Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ederek Samsun Milletvekilleri ile bir araya geldiler.

Memursen İl Başkanı Hamdi Yıldız, Bem Bir Sen Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Memur Sen’e bağlı diğer sendikaların temsilcilerinden oluşan heyet TBMM ziyareti kapsamında Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Mehmet Muş, Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu, Konya Milletvekili Latif Selvi, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile bir araya geldiler.

sen.jpg

Ziyaretlerde sendika temsilcileri Milletvekillerine yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgiler vererek ziyaret ederek yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini paylaştılar. Ziyaretleri ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli; “Bir dizi sendikal faaliyete katılma ve ziyaretlerde bulunmak üzere gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında Gazi Meclisimiz ziyaret ederek 28. Dönem milletvekili olarak seçilen Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Mehmet Muş, Orhan Kırcalı, Ersan Aksu, Konya Milletvekili Latif Selvi ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir’i ziyaret ederek kendilerine yürüttüğümüz faaliyetler ve 7. Toplu sözleşme ile ilgili beklentilerimiz hakkında bilgiler aktararak hayırlı olsun dileklerimiz ilettik.” dedi.

sen3.jpg

sen2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.