ÖZÜR DİLE TANJU!

ÖZÜR DİLE TANJU!
"Samsunluyum demekten üzüntü duyuyorum" diyerek, Samsun halkının büyük tepkisini çeken Tanju Çolak'ın kamuoyundan özür dilemesini isteyen Samsunlular, "Özür dile Tanju" diyerek çağrı yaptılar.

TEPKİLER BÜYÜYOR
Geçen hafta İstanbul'da yapılan bir turnuvada basın mensuplarıyla sohbet ederken "Samsunlu olmaktan üzüntü duyuyorum" diyerek şok açıklamalarda bulunan Tanju Çolak'a tepkiler dinmiyor. Samsunlular bu sözlerinden dolayı Çolak'a büyük tepki gösterirken, kendisinin tüm Samsun halkından özür dilemesini istedi.
"YAKIŞTIRAMADIK"
Avrupa gol kralı, Türkiye liglerinde defalarca gol krallığı, milli futbolculuk ünvanı almış ve tüm Türkiye'ye mal olmuş bir fulbolcunun sözlerini kendisine yakıştıramadıklarını söyleyen Samsunlular" Ona ölene kadar gururla taşıyacağı bu sıfatları Samsun halkı vermiştir. Biz Samsunlular ona bu sözleri yakıştıramadık" dediler.
"ÖZÜR DİLEMELİ"
Samsunlular, Tanju'nun bu sözlerinden dolayı özür dilemesi gerektiğini belirterek,"Tanju bugün Tanju olduysa bugünlere gelmesinin arkasında en büyük desteği ona Samsun halkı vermiştir. Şimdi o da Samsun halkından bu sözlerinden dolayı özür dileyerek gerçek bir Samsunlu olduğunu göstermesi gerekir" diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum