Öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi

Öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi
Canik Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve geleceğin mucitlerinin yetiştiği Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde eğitim alan öğrenciler hazırladıkları projeleri sergiledi

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nde alanında uzman eğitmenler eşliğinde özel eğitim modülleri çerçevesinde eğitim alan öğrenciler, teorik ve uygulamalı olarak aldıkları eğitimler neticesinde hazırladıkları projeleri sergiledi.

18-06-2023-canik-bld-haber-18-06-2023-2.jpeg

Öğrenciler, gerçekleşen programda geri dönüşüm malzemelerinden tasarlayıp ürettiği projeleri jüri üyelerine ve konuklara sunumlar şeklinde anlattı. Öğrencilerin ‘Hayalimdeki ana tema başlığında, konforlu ve güvenli yaşam, taşıt güvenliği, yolcu ve güvenlik konularında hazırladıkları projeler, görenlerden büyük beğeni topladı.

18-06-2023-canik-bld-haber-18-06-2023-1.jpeg

“Öğrencilerimizin bilişsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlıyoruz”
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde gerçekleşen programda öğrencilerin projelerini tek tek inceleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, onlardan projelerinin hikâyelerini dinledi. Programda öğrenciler ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan İbrahim Sandıkçı, onlarla uzun süre sohbet etti. Öğrencilerin, Canik Keşif Kampüsü’nde özel eğitim modülleri çerçevesinde eğitim almaya devam ettiklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Keşif Kampüsümüzde eğitimlerimiz öğrencilerimizin yoğun katılımı ve ilgisiyle devam ediyor. T3 Vakfı’nın alanında uzman eğitmenleri eşliğinde çocuklarımız ve gençlerimiz, hazırlanan özel eğitim modülleri çerçevesinde eğitimlerini sürdürüyor. Öğrencilerimiz atölyelerimizde projelerini tasarlayıp üretiyorlar. Atölye çalışmalarımız ve uygulamalı eğitimlerimizle öğrencilerimizin bilişsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlıyoruz. Canik’te geleceğe yön veren nesilleri yetiştiriyoruz. Öğrencilerimiz aldıkları eğitimler, yapmış oldukları çalışmalarla kendilerini geliştirmeye devam edecek, ülkemiz ve milletimiz için yerli ve milli eserler üretecekler.” diye konuştu.

18-06-2023-canik-bld-haber-18-06-2023-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.