İsimler değişiyor davamız aynı

İsimler değişiyor davamız aynı
Adalet ve Kalkınma Partisi Samsun eski Milletvekili Fatih Öztürk, partisinin Terme ilçe teşkilatını ziyaret ederek yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Toplantı öncesi ilçe başkanı Ali Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri ile başkanlık odasında sohbet eden Fatih Öztürk, Recep Tayyip Erdoğan sonrası partinin dağılacağın bekleyenlerin büyük bir hayal kırıklığı ile karşılaştığını söyledi.

Fatih Öztürk, AK Partinin sıradan bir siyasi parti olmadığını ve bu partinin büyük Türkiye davasının temsilcisi olduğunu belirterek şunları söyledi : Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yola çıkan partimiz Türkiye'de yapılamayan hizmetleri yaptı. Hayal bile edilemeyen işlerin altına imza attı. Şimdi nöbet değişimi oldu ve Ahmet Davutoğlu hem partimizin hem de hükümetimizin başına geçti. Bu süreçte partimizin dağılacağını artık misyonunun dolduğunu belirtenler artık bunun da imkansız olduğunu anladılar. AK Parti bu ülkenin çağdaş ülkeler arasında olması gerektiğine inanan ve bu inancını da tüm ülke insanları ile açıkça paylaşan bir dava partisidir. Bu dava büyük Türkiye davasıdır ve bu dava kişilerle asla sınırlı değildir. AK Parti bu ülkenin kendisidir. Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan hizmet kervanı Ahmet Davutoğlu ile artarak devam edecektir. Zaten teşkilatlarımızın bu hırs ve azimli çalışmaları da bunun göstergesidir. Erdal Ündücü


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.