Necati Selvitop: Seçime burada başladık burada bitireceğiz

Necati Selvitop: Seçime burada başladık burada bitireceğiz
Büyük Birlik Partisi (BBP) Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Necati Selvitop, Kabasakal Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Necati Selvitop, Kabasakal Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. necati-selviitop-bbp-salpazari-2.jpg

necati-selviitop-bbp-salpazari-2.jpg

Burada yaptığı açıklamada yatırımcı iş çevresine sahip olduğunu vurgulayan Selvitop, şu şekilde konuştu: "Makam ve mevki peşinde değiliz. Projelerimiz taklit ediliyor. Sosyal belediyecilikte yaşlılarımız bize emanet. Geleceğinizi imar etme yolu Selvitop'dan geçiyor. Büyük Birlik Partisi olarak biz ittifakın birleşeniyiz. Adayların arasında en liyakatli olan Selvitop, ufuk ve vizyon. Bu sadece genel seçim değil, yerel seçim partisiyle de alakası yok. Bizim insanımız yarasına merhem arıyor, yaranızın merhemi de Büyük Birlik Partisi yani Necati Selvitop'dur."

necati-selvitop-bbp-salpzari-3.jpg

Selvitop'un halk buluşmasına Kabasakal Mahallesi sakinleri tarafından büyük ilgi gösterildi. Bu kapsamda mahalle kahvesine sığmayan pek çok vatandaş Selvtop'un açıklamalarını dışardan takip etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.