Milletvekili mi işadamı mı?

Milletvekili mi işadamı mı?
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Alperen Carus, "Suat Kılıç milletvekilliğinin yanı sıra işadamlığına da soyunmuş. Çarşamba Enerji Elektrik Üretim A.Ş'ye ortak olmayı ihmal etmemiş. Suat Kılıç işadamı mı yoksa milletvekili mi bel

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç ile ilgili olarak yayınladığımız "Kaç lira aldın?" başlıklı haberimiz büyük ses getirdi. Samsun gündemine bomba gibi düşen bu haberden yola çıkarak çeşitli açıklamalarda bulunan MHP Samsun Milletvekili Adayı Alperen Carus, AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç'ı adeta yaylım ateşine tuttu. Çarşamba Enerji Elektrik Üretim A.Ş'ye ortak olan Suat Kılıç'a göndermelerde bulunan Alperen Carus, yaptığı açıklamalar ile Suat Kılıç'ı fazlasıyla terletecek.

"SUAT KILIÇ İŞADAMI MI MİLLETVEKİLİ Mİ BELLİ DEĞİL"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Suat Kılıç'a ağır sözlerle yüklenen Carus, "Suat Kılıç milletvekilliğinin yanı sıra işadamlığına da soyunmuş. Çarşamba Enerji Elektrik Üretim A.Ş'ye ortak olmayı ihmal etmemiş. Şimdi Suat Kılıç'a sormak gerekmez mi? Bu paranın kaynağı neresi? Baba parası mı yoksa vekil maaşımı? Sen şimdi kalkıp benim bu şirketteki hissem önemsiz diyeceksin ama bu şirketi kuranlar senin şirkete vereceğin küçük meblağa mı muhtaçlardı? Düşünmeden edemiyoruz. Yoksa senden siyasi gücünü kullanmanı mı istediler?" diye konuştu.

Berat Doğan Özkabadayı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum