Kültür Sanat kursiyerleri beğeni topladı

Kültür Sanat kursiyerleri beğeni topladı
Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile açılan Kültür Sanat Kurslarına katılan kursiyerler, aldıkları eğitimler sonucu hazırladıkları gösteri ile seyirciyle buluştu.

Kursiyerlerin, hazırladıkları program izleyenleri kendine hayran bırakırken, kurslarda başarılı olan öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Yoğun katılımın gerçekleştiği programda piyano resitalinden yöresel halk oyunlarına birçok gösteri sergilendi. 22-23 Haziran tarihlerinde 2 gün süren programda; ilk gün konser konsepti olurken, ikinci gün halk oyunları gösterileri sergilendi.

dci-758-1.jpg

Çarşamba Belediyesi gençlerin, öğrencilerin kendini geliştirebilecekleri, zeka oyunlarından halk müziğine birçok dalda eğitim alabilecekleri kursları ücretsiz olarak sunmaya devam ediyor. Belediye tarafından sosyal ve kültürel faaliyetleri desteklemek amacıyla düzenlenen Kültür-Sanat Kusları’nda kursiyerler dönem boyunca; Zeka Oyunları, Türk Halk Müziği, Türk Halk Oyunları, Bağlama, Keman, Piyano, Gitar, Tiyatro ve Drama gibi branşlarda istedikleri kurslara katılarak eğitimlerini aldılar.

dci-758-3.jpg

“Çarşamba, kültür ve sanatla daha güzel”
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Biz, sevginin kenti Çarşamba’mızda her alanda vatandaşlarımızın yanında olmaya; her türlü hizmet ve programla kıymetli hemşehrilerimizle buluşmaya özen gösteriyoruz. Kültür, sanat kurslarımızda yüzlerce öğrencimiz eğitim alıyor, ders görüyor. Çocuklarımız sanatla iç içe büyüyor, büyüklerimiz günlük hayatın stresini geldiği kurslarla atıyor. Halk oyunlarından tiyatro, gitar kursuna kadar her alanda kurslarımızda yüzlerce öğrencimiz eğitim aldı. Çok kıymetli bir program hazırladılar bizlere. Hem onların emeklerini gördük hem de 2 akşam boyunca bir sanat resitali yaşadık. Tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Her sene kurslarımızda, bir önceki dönemin üstüne çıkma gayretiyle çalışıyoruz. Her alanda kendini yetiştiren bir gençlik yetiştirme gayesindeyiz. Kıymetli hocalarımıza da şükranlarımı sunuyorum, emekleri çok büyük” diye konuştu.

dci-758-7.jpg

Gerçekleşen programa; Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba Halk Eğitim Müdürü Enver Şahin, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Program sonunda, protokol üyeleri tarafından kursiyerlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

dci-758-5.jpg

dci-758-6.jpg

dci-758-8.jpg

dci-758-13.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.