KIRMIZI ŞİMŞEKLER TEK ATTI 3 ALDI!

KIRMIZI ŞİMŞEKLER TEK ATTI 3 ALDI!
Yılport Samsunspor zorlu İnegölspor deplasmanından aldığı galibiyetle kritik bir dönemeçten daha kayıpsız çıktı.

İlk yarı da Atabey Çiçek ve Guido Koçer'in bulduğu net pozisyonlarda gol sesi çıkmazken ikinci yarı başında Bahattin Köse ve İlyas Kubilay Yavuz'un oyuna girmesiyle atak sonlandırmayı başaran kırmızı şimşekler Bahattin Köse'nin tek golüyle deplasmanda tek attı 3 aldı.

ehu5rgbxuaawmhy.jpg
İLYAS İLE BAHATTİN FAKTÖRÜ
Geçen haftaki Kırklarelispor maçında İlyas Kubilay Yavuz ve Bahattin Köse'yi kadroya almayan İrfan Buz, bu maçta da yedek başlattı. İkinci yarı oyuna giren İlyas Kubilay ile Bahattin maçın şeklini değiştirdi. Golden sonra da bir araya gelen takım tekrardan birlik olup kenetlendi. Maçta bir serbest vuruşta Guido arka direkte bulduğu topu ağlara atmasına rağmen tartışmalı bir ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

ehu5qojwkaeysk3.jpg
ENES İSLAM YİNE GÖZ DOLDURDU
Samsunspor'un yükselen genç yıldızı Enes İslam İlkin ilk yine 11'de başladığı İnegölspor maçında çalışkanlığı ile göz doldurdu. İrfan Buz'un forma adaleti sayesinde iki haftadır ilk 11'de sahaya çıkan genç yıldız hocasını ve kendisine güvenen taraftarları mahcup etmedi. İki yönlü olarak hem defansa hem de hücuma katkı veren attığı sprintlerle rakip defansı allak bullak etti.

ehu5qoswwaej-hb.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.