‘Kazanan Türkiye oldu’.

‘Kazanan Türkiye oldu’.
AK Partinin Türkiye genelinde yüzde 49.5, Samsun’da yüzde 63.7, Atakum İlçesinde yüzde 47.5 oy oranı alması, milletimizin istikrarın sürmesi yönündeki kesin kararının sonucu olduğunu ifade eden...

 Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kazanan Türkiye oldu” diye konuştu.

 

Seçim sonuçlarının ardından bir değerlendirme yapan ve kazananın Türkiye olduğunu ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da AK kadroların ülkemizi hedeflerine ulaştırma mücadelesi sürecek” diye konuştu.

‘ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN’
Türk Milletinin, ülkenin geleceği adına karar verdiğini belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “AK Partinin Türkiye genelinde yüzde 49.5, Samsun’da yüzde 63.7, Atakum İlçesinde yüzde 47.5 oy oranı alması, milletimizin istikrarın sürmesi yönündeki kesin kararının sonucudur. 13 yıldır ülkemizin yaşadığı büyük değişimlerin ve gelişimlerin devam etmesi isteyen, bu anlamda güçlü iradesini sandığa yansıtan Türk Milleti, ülkesi üzerinde oyun oynamak isteyenlere de net bir yanıt vermiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da AK kadroların ülkemizi hedeflerine ulaştırma mücadelesi sürecek. Çıkan sonucun ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

‘TEK BAŞINA, İŞ BAŞINA’
Tek başına iktidara birkaç aylık verilen aranın ardından hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceğini belirten Başkan Taşçı, “Sandıktan çıkan sonuç sürpriz olmadı. Milletimizin AK Parti döneminde yaşanan istikrar sürecinin devamı yönünde karar vereceğine olan inancımız tamdı. Seçim sürecinde sık sık vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu buluşmalarımızda vatandaşımızın bize yansıttığı tablo ile seçim sonucunda ortaya çıkan tablo arasında fark yok. Ülkemizin hızlı değişimi ve gelişimi için 13 yıldır durmaksızın çalışan AK kadrolar, birkaç aylık aradan sonra yeniden tek başına işbaşında. İnanıyoruz ki Türkiye 2023,2053 ve 2071 hedeflerine daha hızlı koşacaktır” şeklinde konuştu.

‘HALKIMIZIN YÜZÜNDE MUTLULUK VAR’
Seçim sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte büyük bir coşku yaşandığını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Seçim sonuçlarının açıklanmasını AK Parti Atakum İlçe Başkanlığımızda izledik. İlk büyük sevinci burada yaşadık. Ardından vatandaşlarımızın coşkusunu Yalı Kafe önünde yaşadığını öğrendik. Yalı Kafe önündeki coşkuya da katılarak devamında Cumhuriyet Meydanındaki kutlamalara geçtik. Vatandaşlarımızın yüzündeki gülümsemeyi, mutluluğu, umudu gördükçe bizler de son derece mutlu olduk. AK Partiye inanmış, güvenmiş ve bu güveni sandığa yansıtmış vatandaşlarımızla mutluluğu yaşadık. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı aşk ve heyecanla AK Belediyecilik anlayışını sürdüreceğiz. Ülke genelinde iktidarımız, yerel anlamda da bizler, hizmet adına durmadan çalışacağız” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum