Karne sevincine ortak oldu

Karne sevincine ortak oldu
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen karne töreninde öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan, onlarla karne sevincini paylaşan Başkan İbrahim Sandıkçı, tüm öğrencilerle yakından ilgilendi. Düzenlenen törende tüm öğrencileri tek tek tebrik eden Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencilere karnelerini dağıttı.

canik-bld-haber-16-06-2023-1.jpeg

Öğretmeler ve velilerle sohbet eden Başkan İbrahim Sandıkçı, kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Canik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen karne törenine Canik Kaymakamı Mahmut Halal, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

canik-bld-haber-16-06-2023-2.jpeg

Canik Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde gerçekleşen karne töreninde öğrencilere karnelerini dağıtan Başkan İbrahim Sandıkçı, tüm öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. Başkan İbrahim Sandıkçı, “ Uzun ve yoğun bir eğitim yılının ardından öğrencilerimiz bugün karnelerine kavuştular. Bizlerde onların karne heyecanına ve sevincine ortak olduk. Geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin yaz tatilini bir fırsata çevireceğinden ve bu süreçte kendilerini geliştirmeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. İlçemize eğitim alanında kazandırdığımız emsal projeler ve çalışmalarla eğitimde kat ettiği mesafenin mutluluğunu hep birlikte paylaşıyoruz. Eğitimde öncü kimliğimizle Allah’ın izniyle Canik’i eğitim alanında daha da ileriye taşıyacak, gençlerimiz ve çocuklarımız için gayretle çalışmaya devam edeceğiz. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nı başarıyla tamamlayan, öğrencilerimiz için hiçbir fedakârlıktan geri durmayan, onları özveriyle yetiştiren tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.

canik-bld-haber-16-06-2023-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.