Karaaslan: Yolumuza devam edeceğiz

Karaaslan: Yolumuza devam edeceğiz
AK Parti Samsun Miletvekili Çiğdem Karaaslan, "Türkiye'nin kaybedecek zamanı yok. Bir an önce, öncelikle ülkemiz ve milletimiz için, sonra partimiz için en hayırlı kararı vererek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi ve Samsun Miletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekili Ahmet Demircan ve Fuat Köktaş ile birlikte Kavak, Asarcık ve Ladik ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Çiğdem Karaaslan teşkilat ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, tüm teşilatlara teşekkür ederek, "İl yönetiminden gençlik kollarına, kadın kollarından ilçe yönetimlerine kadar seçim döneminde çok yoğun bir kampanya yürütüldü. Seçim sonuçlarını başarısızlık olarak değerlendirmemeliyiz. 13 yıl sonra sandıktan yine birinci çıkan partiyiz. En yakın rakibimize yüzde 16 fark atmış bir partiyiz. Biz hala Türkiye'nin iradesini temsil eden bir partiyiz. Bundan sonra Türkiye'nin kaybedecek zamanı yok. Bir an önce, öncelikle ülkemiz ve milletimiz için, sonra partimiz için en hayırlı kararı vererek yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum