İŞ ADAMI KAZIM YILMAZ'DAN POLİSLERE JEST

İŞ ADAMI KAZIM YILMAZ'DAN POLİSLERE JEST
Kazım Yılmaz, Türk Polis teşkilatının 171'inci.kuruluş yıldönümü nedeniyle Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis mensupları ve ailelerini Midilli Restoran 'da düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya getirdi.

Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Türk Polis teşkilatının 171'inci.kuruluş yıldönümü nedeniyle Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis mensupları ve ailelerini Midilli Restoran 'da düzenlenen 
sabah kahvaltısında bir araya getirdi

Türk Polis teşkilatının 171'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Samsun İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis mensupları ve ailelerini Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Midilli Restoran'da düzenlenen sabah kahvaltısında ağırladı. 

MÜDÜR YAVUZ’DAN İŞ ADAMI YILMAZ'A TEŞEKKÜR
Sabah kahvaltısına katılan polis mensupları ve eşleri birbirleriyle sohbet etme fırsatı yakalarken çocukları ise Midilli Restoran'ın oyun parkında ve Midilli atlarına binerek günün tadını çıkardılar. Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz," Her yıl olduğu gibi bu yılda' da bizleri polis haftası nedeniyle ağırlayan Yılmaz Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Kazım Yılmaz'a şahsım ve kurumum adına sonsuz teşekkür ediyorum "diye konuştu.

ŞEHİT OLAN POLİSLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM
Bir Polis çocuğu olduğunu Hatırlatan Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, "Köklü bir geçmişe sahip olan ve bu yıl 171’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Türk Polis Teşkilatı, toplumsal huzurun korunması ve halkın güvenliğini sağlamak için mesai kavramı gözetmeden, gece gündüz görevini her koşulda büyük bir özveriyle yerine getirmektedir. Teşkilatın her kademesindeki fedakar ve cefakar mensupların bu anlamlı gününü kutluyor, görevlerini başarıyla yerine getirirken şehit olan Polislerimizi rahmetle anıyor, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren tüm Polislerimize de aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" dedi.

‘SİZLERİ AĞIRLAMAKAT DOLAYI MUTLULUK DUYUYORUM'
Polisliğin şerefli bir meslek olduğunu vurgulayan Yılmaz Tarım Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ise," Türk Polis teşkilatını 171’inci. kuruluşu yıldönümünü kutluyorum ve bu vesileyle  sizleri eşleriniz ile birlikte ağırlamaktan mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu.

SABAH KAHVALTISINA KAYMAKAM VE MÜDÜR KATILDI 
Midilli Restoran 'da düzenlenen sabah kahvaltısına Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız tek katılırken, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz,Teftiş Kurulu Bölge Başkanı Sebahattin Artun, Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri eşleriyle birlikte katıldı.Çıkışta günü anısına toplu halde fotoğraf çektirildi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.