İbrahim Murat Gündüz, Türkiye kickboks milli takımını’nın sporcularını dolu sözlerle kutladı.

İbrahim Murat Gündüz, Türkiye kickboks milli takımını’nın sporcularını dolu sözlerle kutladı.
Portekiz'in hareketli şehirlerinden birinin ev sahipliği yaptığı ve dünya genelinden 2.000 civarında sporcunun hünerlerini sergilediği Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda, Türk ekibi, diğer rakiplerini aşarak toplamda 41 madalyanın sahibi oldu

Portekiz'in hareketli şehirlerinden birinin ev sahipliği yaptığı ve dünya genelinden 2.000 civarında sporcunun hünerlerini sergilediği Kick Boks Dünya Şampiyonası'nda, Türk ekibi, diğer rakiplerini aşarak toplamda 41 madalyanın sahibi oldu: bunlardan 10 tanesi altın, 17 tanesi gümüş ve 14 tanesi de bronz madalyaydı. Göz kamaştıran bu başarı, milli takımın zirveye ulaşmış olduğunun bir göstergesiydi. Gündüz, daha önceleri eleştiri oklarını yönelttiği Salim Kayıcı'nın bu başarıyı alkışlamayı fazlasıyla hak ettiğini dile getirerek, ülkenin gurur kaynaklarına minnettarlığını sundu. Bu zaferin, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel bir değer kattığını ve bu başarı için sporculara, ailelerine, antrenörlerine ve destekçilerine teşekkür etti.

İzmir'in zengin spor kültüründen güç alarak dikkatleri üzerine çeken tecrübeli antrenör Berkan Günerli'ye de Gündüz özel bir övgüde bulundu. Günerli'nin teknik bilgi birikimi, antrenörlük yetenekleri ve sporcuları motive edebilme kabiliyetiyle milli takımın başarısına yaptığı katkılardan övgüyle bahsedildi.

Gündüz, Çeşme'de organize edilen uluslararası boks etkinliklerine katılmak üzere Türkiye Boks Federasyonu'nun konuğu olarak orada bulunduğunda, İzmir'e adımını atar atmaz, şehrin tanınmış simaları tarafından sıcak bir karşılama ile müşerref oldu. Bu nezaket ve konukseverlik karşısında duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Çeşme'ye vardığında onur konvoyu içinde yer almaktan duyduğu onuru ifade etti. Federasyon tarafından verilen onur plaketine karşı şükranlarını da belirtti.

İzmir'de ağırlandığı süre zarfında, şehrin tanınan kişilikleri Nazım Ersungur, Göktürk Ersungur, Cüneyt Mede, Öcan Mede, Baran Karakaş, Fikri Yılmaz ve Sadık Öztürk ile gerçekleştirilen buluşma, Gündüz için dostane ve içten anlara sahne oldu ve bu buluşmadan duyduğu memnuniyeti ve arkadaşlık mesajlarını paylaşmaktan keyif aldı.

Hatırlatmak gerekirse, 21 Kasım 2023 tarihinde İbrahim Murat Gündüz, Türkiye adına sporun ve uluslararası alandaki temsiliyetin geliştirilmesine yaptığı katkılardan ötürü "Yılın Spor Elçisi" ödülüne layık görüldü. Bu saygındül, onun spora olan bağlılığının ve ülke adına elde ettiği başarıların bir tanınma şekli olarak görülüyor.

https://www.bigunhaber.com/ibrahim-murat-gunduzun-izmirde-anlamli-karsilanisi/

https://www.kamu3.com/ibrahim-murat-gunduz-ulusal-duzeydeki-kick-boks/756478/

https://guncel-haber.com/post/ibrahim-murat-guenduez-den-oevgue-dolu-soezler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.