Hükümlü ve tutuklulara konferans verildi

Hükümlü ve tutuklulara konferans verildi
Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, "İnsanın Yolculuğu" isimli konferans verdi.

Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, Türk Polis Teşkilatında farklı görevlerde bulunan Polis Başmüfettişi, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, meslek ve sanat hayatında edindiği kazanımları anlattı.

aa-20230827-32007273-32007270-samsunda-hukumlu-ve-tutuklulara-insanin-yolculugu-isimli-konferans-verildi.jpg

Polis koleji eğitimi sonrası 35 yıl Türk Polis Teşkilatında farklı görevlerde bulunan, resim, şiir ve hat alanında çalışmalar yapan Sula, personel ile tutuklu ve hükümlülere değerli olduklarını hissettirmek, insani görevlerine dair sorumluluklarını artırmak, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmalarına katkı sağlamak amacıyla "insan ancak kendi emeğidir" sloganıyla sunum yaptı. Sula, konferansta kendi yazdığı "Kimsin" adlı şiirini de okudu.

aa-20230827-32007273-32007271-samsunda-hukumlu-ve-tutuklulara-insanin-yolculugu-isimli-konferans-verildi.jpg

Konferans sonrasında Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Emniyet Müdürü Ahmet Sula'ya çiçek ve plaket takdim etti. Konferansa, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Başsavcı Vekili Mehmet Akif Aktaş, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanı Ediz Atalay, Kurum Müdürü Vekili İsmail Cenik, Kurum 2. Müdürü Özgür Aktaş ve kurum personeli ile tutuklu ve hükümlüler katıldı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.