Hizmet içi eğitim verildi

Hizmet içi eğitim verildi
Havza İlçe Müftülüğünce yaz Kur'an kurslarında görev alacak din görevlilerine yönelik hizmet içi eğitim verildi.

Havza Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen hizmet içi eğitimde konuşan Havza Müftüsü Cemil Alıcı yaz kuran kursu kayıtlarının başladığını söyledi. Alıcı, "Geçen yıl 12 cami ve Kur'an kursumuzda açtığımız kurslarda 2 bin 150 çocuğumuza Kur'an eğitimi verdik. Bu yıl yaz Kuran kursları 3 Temmuz tarihinde başlayacak ve 11 Ağustos tarihinde sona erecek. Cami, kurs veya "www.diyanet.gov.tr" internet adresi üzerinden yapılacak kayıtlara 4-22 yaş grubu arasındaki çocuklar ve gençler başvurabilecek. İnsanların kendilerini geliştirmeleri önemli ve hizmet içi kurslar bu konuda güzel bir vesile olmakta." dedi.

aa-20230620-31477638-31477636-samsundan-kisa-kisa.jpg

Konuşmanın ardından din görevlilerine çocuklara yönelik eğitim teknikleri ve Kur'an kurslarında verilecek dersler ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Hizmet içi eğitimin ardından Havza İlçe Müftülüğü haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi.

aa-20230620-31477638-31477637-samsundan-kisa-kisa.jpg

Vekaleten kurban çalışmaları, Kurban Bayramı hazırlıkları ve diğer gündemlerin görüşülmesinin ardından toplantının son bölümünde Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin ve mahalle muhtarlarının katılımı ile ilçede genel din hizmetlerinin değerlendirmesi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.