Havza'da temizlik çalışması başladı

Havza'da temizlik çalışması başladı
Havza’da dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışların ardından Havza Belediyesi tarafından yol yıkama ve temizlik çalışması başlandı.

İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde su taşkını ve baskınlarına neden olan etkili sağanak nedeniyle yollarda oluşan çamur birikintilerini temizlemek amacı ile Havza Belediyesi tarafından4 mahallede, cadde ve sokaklarda temizlik çalışmasına başlandı.

y2.jpg

Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt’un koordinesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlik çalışmaları kapsamında cadde ve sokaklar yıkanarak temizlendi.

y9.jpg

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Yağışlar nedeni ile yollarımızda çamur birikintileri oluştu. İlçemizde aralıklar ile süren yağmur nedeni ile ilgili tüm ekiplerimiz hazır şekilde beklemekte. İlçe merkezinde dün akşam saatlerindeki yağışın ardından bazı cadde ve sokaklarda oluşan su, çamur ve mıcır birikintilerini temizlemek ve günlük hayatın olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Havza Belediyesi olarak halkımızın rahat ve güveni için 24 saat görevimizin başındayız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.