Havza’da İkiz ailesinin kızı muhteşem düğün ile dünya evine girdi

Havza’da İkiz ailesinin kızı muhteşem düğün ile dünya evine girdi
Altınbaşak A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Havza TSO Yönetim Kurulu Üyesi Dursun İkiz’in kızı Beyza ile Altınbaşak A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Emin Yavuz’un oğlu Halil muhteşem bir düğün ile dünya evine girdiler.

Altınbaşak A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Havza TSO Yönetim Kurulu Üyesi Dursun İkiz’in oğlu, Önceki dönem Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in yeğeni Beyza İkiz hayatını Altınbaşak A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Emin Yavuz’un oğlu ilçe esnaflarından Halil Yavuz ile birleştirdi. Genç çiftin nikahını Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir kıyarken şahitliklerini genç çiftin akraba ve arkadaşları yaptılar. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek; “Rabbim sizlere ailesine ülkesine ve dinine bağlı nesiller yetiştirmeyi nasip etsin.”diyerek çifte imza attıkları kalemleri hediye etti.

Önceki dönem Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yeğenin mutluluğuna ortak olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek; “Evlatlarımız sağlıklı uzun ve mutlu bir ömür diliyorum.” dedi. Konuşmanın ardından evlilik cüzdanı Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile Yargıtay Üyesi Muhammed Yavuz tarafından Özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen düğün ve nikah merasiminde genç çifti Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Madeni İşler Odası Başkanı Cesur Şahin, siyasiler, iş insanları, davetliler ile her iki ailenin yakınları yalnız bırakmadılar. İkiz ailesinin büyüğü Altınbaşak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali İkiz ise davetliler ve misafirler ile yakından ilgilendi.

İkiz; “Aile olarak çok mutluyuz. Bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim.” dedi. Altınbaşak A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Havza TSO Yönetim Kurulu Üyesi Dursun İkiz ise; “Evlatlarımızın mutluluğuna ortak olduk. Allah’ım herkese böyle güzel günler görmeyi nasip etsin dedi. Ayrıca bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayıp davetimize icap eden, mazeretleri sebebi ile katılamayan, telefonla arayan, sosyal medya aracılığı ile mesaj atan, çiçek gönderen herkese ailem adına teşekkür ederim.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.