Havza yeni projesi için gün sayıyor

Havza yeni projesi için gün sayıyor
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir inşası devam eden ve Havza Belediyesi tarafından Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliği ile yapılan Havza Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun da incelemelerde bulundu.

İnşası devam eden Havza Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu ziyarete eden Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir çalışmaları yerinde inceleyerek ve çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

Bir süre çalışmaları inceleyen Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Özellikle son dönemde Havza nüfusunda bir artış görünüyor. Havza OSB ile her geçen gün gelişen ilçemizde ihtiyaçlar da farklılık gösteriyor. Belediye olarak Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz kapsamında bizlerde ilçemizi yarınlara hazırlamak ve halkımıza en iyi imkanları sunmak adına çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz. Bu kapsamda ilçemizin önemli eksiklerinden bir olan yarı olimpik yüzme havuzumun inşasına bir süre önce başladık ve inşallah iki ay gibi kısa bir sürede hizmete açacağız. Açılışın ardından yarı olimpik yüzme havuzumuzda yüzme kurslarının hızlı bir şekilde açılması için gerekli hazırlıkları tamamladık. Şimdiden ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu tesisin ilçemize kazandırılmasında emeği ve katkıları bulunan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımıza, bakanlarımıza, Spor Toto Teşkilat Başkanımıza milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Değirmenüstü Mahallesi’nde inşası devam eden Havza Belediyesi yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nu 3bin 25 metrekare arsa üzerinde toplam 1891 metrekare kullanım alanlına sahip olacak ve içerinde 55 metrekarelik çocuk havuzu ve 312 metrekarelik yarı olimpik yüzme havuzu bulunacak. Çelik konstrüksiyon çatılı, betonarme yarı olimpik yüzme havuzu binasının etrafında bulunan 1937 metrekare alanda ise çevre düzenlemesi yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.