GUY SERGE YAMEOGO İLE 5 YILLIK SÖZLEŞME

GUY SERGE YAMEOGO İLE 5 YILLIK SÖZLEŞME
Yılport Samsunspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Fildişi Sahilli defans oyuncusu Guy Serge Yameogo'yu renklerine bağladı.

İstanbul'da başkan Yüksel Yıldırım ve genel menajer Mustafa Aztopal ile bir araya gelen 19 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu, Samsunspor ile 5 yıllık sözleşmeye imza attı.  Slovenya'nın 1. Lig ekiplerinden Tabor Sezana takımında oynayan genç futbolcunun geride kalan sezon 12 resmi maça çıktığı ve rakip filleri bir kez havalandırdığı öğrenildi. Samsunspor daha önce dış transferde Fransız hücum oyuncusu Ange-Freddy Plumain ile Sırp futbolcu Vukan Savicevic'i kadrosuna katmıştı.

005-007.JPG

"CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN"
Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada ise, "Slovenya’nın Tabor Sezana takımında oynayan Fildişi Sahilli defans oyuncusu Guy Serge Cedric Yameogo ile 5 yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yıldırım Tower’da yapılan imza törenine 19 yaşındaki oyuncu Guy Serge Cedric Yameogo’nun yanı sıra Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanımız Yüksel Yıldırım ve Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal katılmıştır. Oyuncumuzun camiamıza hayırlı olmasını dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.