“Düşevi oyuncularından Mart ayı üçlemesi”

“Düşevi oyuncularından Mart ayı üçlemesi”
Düşevi Oyuncuları Samsun'un bir “Tiyatro Markası” olarak 2012-2013 sezonunda 3 yeni , 3 eski sezon oyunu ile seyircisinin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Türkiye'de sadece ödenekli tiyatrolar ile bazı büyük tiyatroların başardığı “repertuar tiyatrosu” olma özelliğine sahip olan Düşevi Oyuncuları 15. Yılında seyircisine birbirinden farklı 6 eser ile merhaba dedi.

DÜŞEVİ OYUNCULARI MART AYINDA HERKESİ TİYATRO İZLEMEYE DAVET EDİYOR..

Genel Sanat Yönetmeni Cem KAYNAR yaptığı açılamada “Tiyatromuz 15. Yılında 6 oyun ile repertuar yapıyor. Aynı zamanda İstanbul, İzmir, Giresun, Bulancak, Ordu, İpsala, Tekirdağ, Çorlu, Keşan turneleri ile de yaptığımız etkinlikleri başka merkezlere taşımak ve Samsun'un tanıtımına katkıda bulunmak amacındayız. 5 Mart Salı günü 20.00'da “BEN ÇAĞIRMADIM” adlı komedi oyun,12 Mart Salı 20.00'da “3. SAYFADAN KADIN HİKAYELERİ” adlı oyunumuzun 7. Yılında 150. Temsili, 19 Mart Salı 20.00'da ise yeni sezon oyunumuz “SARI KÖPEK” Gazi Sahnesinde seyircimiz ile buluşacak” dedi.

TANITIM EN ÖNEMLİ ŞEY !

Cem Kaynar ayrıca “ Karadeniz'e Kıyısı Olan Kent Tiyatroları Birliği Derneği yeni yönetim kurulu olarak Samsun'daki Belediyelere yaptığımız ziyaretlerde tek isteğimiz Belediyelerin yetki alanlarında 3'er adet “Tiyatro Tanıtım Panosu” yapması ve bu panolardan sadece Samsundaki Özel Tiyatroların yararlanması idi. Bu konuda ziyaret gerçekleştirdiğimiz Atakum ve İlkadım Belediyelerinden cevap bekliyoruz. Küçük bir hamle ile 5 Belediyemiz 3'er pano yaptırsa 15 pano ile Samsun'da birçok kişiye ulaşabiliriz ve seyirici sayımızı artırabiliriz “ diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.